Online flörtölés, erotikus chatelés egy új világ, amit mindenki saját magának épít fel

Új szelek fújnak az online erotikus munkában, mivel egyre nagyobb népszerűségnek örvednek az online chat oldalakon dolgozó chat modellek, itt sok esetben csak online erotikus chatről van szó...

Online flört vagy erotikus chat?

Bár sok mindenre igaz, hogy ez régen nem volt... ez biztosan nem, hiszen az egész napos chatelés, erotikus chat munka nem olyan régi keletű. Pár éve még erotikus telefonhívás, szextelefon és hasonló volt a módi, de az okos telefonokkal ez egy új dimenzióba lépett, hiszen itt már nem kell a perceket és a kapcsolási időket számolni, hanem akár egész napos, vagy több órás folyamatos chatelés, erotikus tartalmú üzenetek továbbítása a cél. Itt is fontos ugyan a folyamatosság, sokkal nagyobb intervallumok amik jellemzik ezt a különleges elektronikus világot. Lányok akikkel flörtölni lehet, vagy éppen erotikusan chatelni sok esetben csak szöveges formában léteznek. Erika az egyik online chat oldalon dolgozik, mint online erotikus chat partner.
Egy éve kezdtem el ezzel foglalkozni, először csak a szabadidőmet akartam kellemesen eltölteni, de mára ez sokkal több lett...
Erika számára az erotikus chatelés, flörtölés mára teljesen új arculatot vett fel. Számára egy nagyon jó bevételi formává alakult át, amivel egyre több és több chat partner keresi fel társaságát. A chatelés számára sokkal több napi szokványos rutinnál, hiszen nem a barátaival és a családjával chatel, hanem online flörtölést, erotikus chatelésben éli ki fantáziáját.
szex chat munka lányoknak

A legjobb ha "EREDETI" maradsz

Első időszakban próbáltam kibújni az igazi énemből... nem igazán jól sült el, így magamat adom, mert erre vágynak a chat partnereim...
Az erotikus chatelés kevesebb mint a webkamerás munka, de bizonyos részben sokkal de sokkal több annál. Sok chat partner, erotikus chat partner sokkal többet ad magából írásban. Számos esetben nem segít egy kitalált karakter, és ellentmondások is keletkezhetnek, így talán a legfontosabb ebben az, hogy ne próbálj mást játszani, és ne szerepet próbálj előadni, hanem igenis saját magadat próbáld adni, az számos esetben sokkal célravezetőbb, és jobb. Nem beszélve arról, hogy így új ügyfeleket is tudsz szerezni, hiszen sok esetben egy egy kimagasló tehetséggel rendelkező erotikus chat partnert ajánlani fognak.

A szavak mindent helyettesítenek?

Ki próbáltam jó pár trükköt és taktikát, amely talán tudna helyettesíteni pár dolgot, amit idáig a szemünk látott, először nehéz volt, de mára sikeresen át tudom hidalni ezeket...
A személyes kontaktust, még akkor is ha esetlegesen egy webkamerás munkán keresztül érezhető is, nehéz szöveges formában átadni, bemutatni. A testi kontaktus, a gesztusok, mimika, hanglejtés hiánya mind mind segíti az erotikus munkával foglalkozókat abban, hogy ügyfelük mit tart jónak, mit szeretne, mit szeretne látni, érezni, tapasztalni, de ezek az erotikus chatben nem, vagy csak nagyon korlátozottan adhatók át. De mégis, mára ez olyan teret nyert magának az életünkben, hogy ha másra nem is erre biztosan van idő.
Egy kutatás szerint mára az emberek a telefonjukat keresik először, ha felébrednek... Ez érvényes 96 emberre a 100-ból. 
Ez egy szomorú statisztikai adat, hiszen ezzel szinte teljesen kiszorulnak az igazi kapcsolatok lassan a napjainkból. Erika mégis azt mondja, hogy neki ez hozta meg a függetlenséget.
erotikus szex chat munka lányoknak

Adj, hogy te is kapj

Nálam sok minden másképpen alakult mint sok hasonló erotikus chattel foglalkozó lánynál.
Erika elkezdte ecsetelni, hogy mielőtt ezzel foglalkozott soha nem gondolta, hogy erotikus munka egyik fajtája ennyire be fog jönni neki. Számára ugyanis nem egy kiugrás egy lehetőség, hanem egyfajta olyan munka ami tetszik neki, és ízig vérig saját magát tudja adni benne, és a elmondása szerint:
Saját magamat tudom adni, és ezzel ők is saját magukat adják.
Az online erotikus chatért bár fizetnek a vendégei, ez mégis olyan elfoglaltságot jelent neki, hogy sokat nyer ezen ő is az erotikus chateléssel, flörtöléssel.
Erika megígérte, hogy legközelebb megossza velünk az ö 5 titkát arról, mi a legfontosabb az erotikus chat világában!
Gyere regisztrálj te is Magyarország első számú erotikus munka hirdetőoldalára.
Tartozz te is 36771 regisztrált tag közé akik a Red-Life hirdetőoldalon keresnek erotikus munkát!