Történelmi pillanathoz ért el pornófilmezés? Tinder-randi egy Teslaban

Rövid időn belül óriási nézettséget ért el, egy pornóvideó amit egy népszerű pornófilm megosztó portálon tettek közzé...

Órási merészség? Vagy inkább őrültség?

A pornó filmezés egyik női csillaga, Taylor Jackson volt az egyik elkövető eme merész tettért. Az önvezetés még csak kiegészítő amit folyamatos felügyelet alatt kell tartani az autóiparban, de mégis a pornó filmezés egy új szegmensbe érkezett azzal, hogy ezt extrát kihasználva, egy újféle szemszögbe helyezték a pornó filmezést. A videón látható pár, bekapcsolt önvezetés mellett szexel az autóban. A pornó film forgatás közben az autó önvezető módban közlekedett az úton.

Az első reakciók a videóról

Még több ilyen videót vs Tiltsák le az ilyen jellegű szex videót, mert veszélyes...
A megtekintők többségének tetszett, és egyben örülten izgalmas dolognak tartották a pornó film forgatását, de az ellenzők tábora is egyre jobban bővült. Az ellentábor egyszerűen felháborodott azon film forgatáson.
pornó filmes munka lányoknak

Robotpilóta erre is jó?

Taylor Jackson egyik közösségi fórumán bejegyzést tett közzé a szexvideó megjelenéséről, ahol több embert is hozzákapcsolt, így Elon Muskot a Tesla megálmodóját is hozzákapcsolta. Természetesen az autóguru is hozzászólt a megjelentekhez:
Úgy néz ki, több módja van a robotpilóta használatának, mint azt képzeltük. Mondjuk, ezt láthattuk volna előre…
A pornó film forgatás egy új irányba vezette be az egyébként is egyre nagyobb teret nyerő elektromos autózást, és azon belül is az önvezető kiegészítő használatát, és egyben ezzel az autógyártókat is arra fogják sarkalni, hogy még biztonságosabbá tegyék eme hasznos kiegészítőt.
pornó színésznő munka

Extrém pornófilm forgatási helyek, helyszínek

Szorgalmas blog olvasóink biztosan emlékeznek erre a blog bejegyzésünkre: Botrányos pornófilm forgatás egy szlovákiai templomban. A különleges pornófilm helyszínek kifogyhatatlanságát mi sem jelzi jobban, hogy a sor szinte kifogyhatatlan. A pornó film forgatás ezzel óriási lépést tett előre, az extrém, extrémebb vagy már már mondhatni őrült erotikus filmezés világába, ahol a helyszín a legvadabb.

Tedd izgalmassá az életed, és merj jelentkezni!

Téged is vonz a pornó filmezés vagy az erotikus munka világa?
A Red-Life.net oldalon a 5794 feladott apróhirdetés közül sok extrém pornófilm forgatással kapcsolatos, de akad számos egyéb erotikus munka hirdetés is.