Düsseldorfi és Esseni forgalmas privát ház kiváló erotikus munkával várja érkezésed


Igényes vagy magadra és környezetedre? Szeretnél sokat keresni egy kedves csapatban magas árakkal? Ha a válasz IGEN, várjuk érkezésed! A nálunk erotikus munkát végző lányok többsége évek óta visszatér hozzánk, nem véletlenül! Stabil kereset rövid és hosszútávon egyaránt! Több mint 20 éve működő privát lakásokba várjuk csinos, vidám 18-40 év közötti hölgyek jelentkezését!

50% leadó és MINDEN EXTRA A TIED!

Amit kínálunk:

  • Feles rendszerben dolgozunk (így sosem kerülhetsz mínuszba)
  • Napi elszámolás
  • Igényes, tiszta környezet
  • Legnagyobb hirdetések
  • Magyarul beszélő recepciós kezeli a telefont
  • Igényes ügyfélkör, nem kell a vendégekre várnod, törzsvendégeket biztosítunk a hozzánk csatlakozó hölgyeknek


A düsseldorfi lakásban 7 luxus szobánk van, 3 szoba jakuzzival, és egy stúdiónk minden kiegészítővel! A hirdetéseiddel, reklámmal, profi csapat foglalkozik, így biztos lehetsz benne, hogy rengeteg új vendéged lesz a ház meglévő törzsvendégein kívül is! Ez a garanciánk a magas keresetre! Essenben pedig 6 dolgozó szoba vár, abból egy stúdió, itt 5-6 lány dolgozik egyszerre.

A privát házak elhelyezkedése miatt nem kell messze menned, ha valamire szükséged lenne: bevásárló központ, gyógyszertár, boltok mind a közelben vannak, és még kedvező áron dolgozó műkörmös és fodrász is, hogy mindig a legjobb formádat hozhasd!

Az alap áraink magasak és az extrákból kiválóan profitálhatsz!

Munkavállalási engedélyedet segítünk elintézni, ha még nem rendelkezel vele! Valamint a kiutazásban is segítünk!

Amit elvárunk:

  • Minimális német, vagy angol nyelvtudás
  • 18-40 éves kor
  • Motivált hozzáállás
  • Önálló munkavégzés /férfi kísérőket nem fogadunk/

2-3 hetes terminekre van lehetőség, de hosszabítani tudod bármennyi időre!

Vélemény...

Nem is tudom hol kezdjem! :) Korábban is hallottam már, hogy Düsseldorfban sokat lehet keresni privát lakáson, de az utolsó terminem felülmúlta az elképzeléseimet! Keverve voltak a hirdetésemben profi fotók és szelfik, és ez meghozta a várt sikert, mert 1 hét alatt annyit kerestem itt, mint bárhol máshol Németországban 3 hét alatt! Ami pedig számomra nagyon fontos, hogy a főnökkel normálisan lehet beszélni, kedves, és a lányok érdekeit nézi. Én nem beszélek németül olyan jól, de angolul is beszél, így ha bármi kérdésem volt, ő is segített, a magyar recisen kívül. Biztosan fix helyem lesz, főleg, hogy már visszajáró vendégeim is vannak! Legközelebb Essent próbálom ki!
Tiffany
 

 

Kérlek jelentkezésed képekkel és elérhetőségeddel küld el, felvesszük a kapcsolatot veled!

Conny

Galéria: