Már a műtét sem segít, így jó esetben is csak hónapjai lehetnek hátra Andreának

Andrea kockára tette egészségét egy régen betiltott mellnagyobbító eljárás miatt, amit önként vállalt. Azt szeretné elérni, hogy hiteles története mindenkihez eljusson, és ha lehetséges ezzel megóvjon másokat is.

A hatalmasra nőtt melle miatt csak erotikus munkával tudott foglalkozni

A lelkem mélyén már régóta vágyom a halálra...
Kezdi a történetét a magyar lány, akit hatalmas mellei miatt csak erotikus munkát tudott vállalni. Mint mondja jól keresett vele, de a korábban betiltott kísérleti mellnagyobbító műtéte miatt, mára hatalmas fájdalmakkal éli mindennapjait. Már tudom, nem volt jó döntés önként vállalni a kísérleti műtétet, a polipropilén szálas implantátum melleibe való beültetését. Másfél évvel ezelőtt, amikor még nem voltak rossz tünetei, csak a rossz alvás és a napi gerinctorna amivel erősítette gerincét a hatalmas súly cipelésére, még nagyon büszke volt a 36 kilós melleire. Most iszonyatos fájdalmakkal éli mindennapjait egy amerikai kórházban.

A 7 évvel ezelőtti rossz döntés

19 évesen jó ötletnek tűnt, az akkori barátom is támogatta, hogy részt vegyek Floridában egy kísérleti mellnagyobbító műtétnek beállított beavatkozáson. Egy magánklinikán írtam alá a szerződést, amiért 2000 dollárt is kaptam. Mondták, hogy az operáció után is növekszik majd a mellem, amit nem bántam. Minden legálisnak tűnt.
A beültetést Amerikában, Miamiban végezték. Az implantátum beültetésével elindított rossz, életveszés folyamat kezdeti időszaka teljesen fájdalom mentesen indult, csak a rossz alvás okozott számára nehézséget. Mellei rohamosan nőttek, így a műtétet követő két éves időszak végére egyenként 10 kilogrammosra duzzadtak. Nem sejtette, hogy ilyen rohamosan nőnek majd, és ilyen gyorsan duzzadnak. Mára elértek egy hihetetlen mértéket ami egyenként 18 kilogramm, ami mellé párosult a hatalmas fájdalom is.
erotikus munka

Ekkora mellekkel csak erotikus munka jöhet szóba

Szexéhes férfiak használták ki a kiszolgáltatott helyzetemet, hiszen ekkora mellekkel nem tudtam elhelyezkedni normális munkahelyen...
Panaszkodik Andrea, hiszen hatalmas melleivel már nem volt lehetősége normál munkahelyen dolgoznia, ezért szexmunkával kezdett el foglalkozni. Hatalmas mellei rengeteg rajongót, kuncsaftot vonzottak. Akik mindannyian szerettek volna játszadozni a gigamelleivel.

Késő bánat

Gnómnak láttam magam, megbántam, hogy egykor mindenki másnál különlegesebb akartam lenni. Ki szerettem volna vetetni az implantátumot ott, ahol beültették, de azt állították, már nem lehet.
A hatalmas mellek miatt Andrea már nem érezte magát szexinek, már nem tudta elfogadni magát és külsejét. Úgy döntött megszabadul a beépített implantátumtól, ezért felkereste a helyet ahol a beültetést végezték, de sajnos már túl későn. Közölték vele, hogy az implantátumot már nem lehet eltávolítani. Mindemellett senki segítségére nem számíthatott, már nem volt környezetében olyan akit segítségül tudott volna hívni. Végig futott rajta milyen reményekkel ült repülőre, álmai megvalósításához, akkor nem sejtette hogy mi vár majd egyszer rá.

A helyzet tovább fokozódott

Gyomorfájdalmak jelentkeztek mintegy fél évvel ezelőtt, de elsőre nem szentelt neki nagy jelentőséget az utolsó időszakban bekövetkezett változások miatt, mellyel idegeskedések párosultak. Az időszak miatt először arra gondolt, hogy fekélyt kapott. A vizsgálatok viszont sokkal nagyobb problémát mutattak ki.
A tumorok áttétesek lettek, a májamban, a gyomromban és a mellemben is megjelentek. Az orvosok szerint csak hónapjaim lehetnek hátra, a műtét sem segít. Beletörődtem a sorsomba.
Tumorok jelentek meg szinte az egész testében, és ráadásul mint mondja áttétesek, így sajnos orvosi segítségre már nem számíthat, csak a szenvedéseit tudják enyhíteni. A fájdalmak enyhítése nem egyszerű feladat, hiszen melle folyamatosan növekszik, ami ellen csak azzal tudnak védekezni az orvosok, hogy lecsapolják belőle a folyadékot. A folyadék lecsapolás mértéke három, négy liter között változik hetente. Az USA-ból nem tud hazautazni sem, mert a repülőgépes utazás életveszélyes számára. Így Magyarországot már csak emlékeiben láthatja utoljára.

2001 óta illegális az a fajta beavatkozás!

A fonalszerű polipropilén irritációt okoz a mellszövetben, ettől folyadék keletkezik ami az implantátum belsejébe szívódik, így növekszik extrém méretre. A folyadékot csak leszívással lehet csökkenteni. A szövődmények miatt az EU-ban és Amerikában is tiltják, 2001-ben az amerikai egészségügyi felügyelet kivonta a forgalomból. A beültetés után évekkel is kioperálható az implantátum, amely nem feltétlenül okozója az áttétes daganatos betegségnek.
szexmunka

Andrea élete már nem menthető meg

Andrea betegsége eléggé előrehaladott, így nem tudni meddig marad életben. Tragédiája sok embert megmozgat és Andrea szeretné, hogy tragédiájából sokan okuljanak, és ne legyenek áldozatok.
Naiv voltam, nem állt mellettem senki. Azért vállalom a nyilvánosságot, hogy másokat megóvjak ettől a borzalomtól...

Történetét, tragédiáját Hada Renáta korábbi modell és playmate írja meg

Andi a közösségi oldalamon talált rám. A könyv majdnem kész, de lehet, hogy a megjelenést Andrea már nem éli meg. Azért szerette volna, hogy én írjam meg a történetét, mert megértettem, nem bíráltam őt, miközben sokan megvetik a külseje és az életmódja miatt.

Amerika az illegális beavatkozások színes tárháza

Csak remélni lehet, hogy a szexipar kiszolgáló rendszere, ami egyébként egyre jobban fénykorát éri Amerikába, nem sok hasonló megdöbbentő esetet tud felmutatni mint Andrea tragédiája. Az USA-ban egyre többen végzik az illegális beavatkozásokat, ahol egyre többen szeretnének extrém külsőt.

Vajon megéri egy extrém külső?

Andrea tragédiáját alapul véve nem, de ettől függetlenül sajnos sokan keresik az efféle műtéteket.
Természetes külsővel is jól lehet keresni erotikus munkával, csak jelentkezni kell a Red-life oldalon található erotikus munka hirdetések egyikére.