Eljárást indítottak egy amerikai bankár ellen, mert szex közben túllépte a határokat

A gyanú szerint az amerikai Howard Rubin Wall Street-i bankárt azzal vádolják, hogy több playmate-et, modelleket és sztriptíztáncosnőket, azaz erotikus munkát végző nőket is bántalmazott, megvert. Több ezer dollárt fizetett nekik erotikus szolgáltatásért, többek között szadomazo szexért is. Ám az előzőleg lefektetett szabályokat több esetben nem sikerült betartania. Előfordult, hogy egy nőt annyira megvert, hogy a plasztikai sebész sem tudott már rajta segíteni, olyan mértékű volt a sérülés.

Rubin manhattani otthonában kialakított egy valóságos szexbörtönnek tekinthető szobát!

A 66 éves bankárral itt kellett a kiválasztott hölgyeknek különböző erotikus játékokban, BDSM-szeánszokon részt venniük. Utólag mindannyian testi sértéssel, bántalmazással és emberkereskedelemmel vádolják Rubint. A hat sértett nő összesen 18 millió dollárt követel a sérelmükért cserébe.

Rubin szerint az érintettek előzetesen beleegyeztek a kifogásolt dolgokba.

A nők viszont nem értenek vele egyet, mert eredetileg arról volt szó, hogy néhány enyhe fétisjátékot játszanak majd, és Rubin talán fényképeket is készít, de arra nem számítottak, hogy kötéllel és ragasztószalaggal kötözi meg őket, és betömi a szájukat, az meg végképp eszükbe sem jutott, hogy ténylegesen megveri őket.

Az egyik vádló visszaemlékezése alapján elmondta, hogy többször elvesztette az eszméletét és ha közbe sikoltoztak vagy tiltakoztak, a vádlott még kegyetlenebbé vált.

Egy másik nő szerint amikor meg volt kötözve, Rubin azt kiabálta neki, hogy „megerőszakollak, ahogyan a lányomat is megerőszakolom”.

Azzal is vádolják, hogy jópár alkalommal drogot vitt a nőknek, de a bankár ezt is tagadja, szerinte fájdalomcsillapítókról volt szó.

Rubin egyébként 36 éve házas, feleségével három gyerekük van, a válókeresetet múlt hónapban adták be.

A bankár ügyvédje állítása szerint a nők titoktartási megállapodásokat írtak alá a erotikus munka végzése előtt, és abba is belementek, hogy az együttlétek során sérüléseket szenvedhetnek. A nők szerint nem kaptak elég időt alaposan elolvasni a megállapodásokat.

Rubin egyébként régebben Soros György befektetési alapjának dolgozott, így a magyarországi jobboldali média rendszeresen felemlegeti ezt.