Szexmunkások és erotikus vállalkozások tulajdonosai mesélték el megdöbbentő tapasztalataikat a koronavírus válság idején

Ha tudni akarod mi zajlik a szexiparban világválság idején: döbbenetes megtörtént esetek, érdekes szituációk a korona vírus miatt!

Váratlan helyzet alakult ki, amikor szinte egyik pillanatról a másikra megállt az általunk megszokott élet a földön, és maszk nélkül még az utcára sem léphettünk ki. Nyilvánvaló volt, hogy a távolságtartás, maszk és gumikesztyű mellett nehezen fér meg az erotikus munka Svájcban, Németországban és Ausztriában - a szexmunkát kereső magyar lányok legkedveltebb országaiban.

Későbbi cikkünkben foglalkozunk a Budapesti azaz magyarországi szexmunkások helyzetével is, hiszen több 1000 ha nem tízezer magyar lány maradt itthon aki eddig külföldi erotikus munkából élt. 

Bár rengeteg iparágat érintett a koronavírus, de az erotikus munkahelyekről kevesen beszélnek, így mi szerettünk volna egy kis betekintést adni, milyen volt azoknak, akik a több milliós bevétel után hirtelen a csőd szélére kerültek

A határzárak ideje alatt is folyamatosan informáltuk az erotikus munka közösséget, mivel nyilván mindenki egyre türelmetlenebbül várta az újra nyitást.

test

Frissítve március 20-tól: Friss hírek a koronavírusról Magyarországon és külföldön az erotikus munkák tekintetében

Naponta összefoglaljuk a friss híreket a koronavírusról, annak hatásairól az erotikus

2020-03-23  Hasznos és fontos

Most azonban, hogy túl vagyunk a nehezén, ismerjük meg a másik oldalt, akik kitartottak a legnehezebb időkben is, és így vagy úgy de átvészelték a COVID-19 időszakot.

Megdöbbentő munkakörülmények és last minute felújítás

Kezdjük rögtön a legextrémebb sztorival, ez esetben egy privát házról van szó Németországban, akik kaptak az alkalmon és a kötelező zárva tartás alatt "Do it yourself" bővítésbe fogtak, hiszen aki most túl él, az lesz a nyertes. De nem akárhogy: a garázsból csinálták plusz két dolgozószobát, a fészerből pedig a lányoknak "pihenő teret".

Mi valahogy nem tudjuk elképzelni a végeredményt, de úgy tűnik ennek a tulajdonosnak sokkal nagyobb fantáziája van mint nekünk...

Németországi erotikus munkahely felújítás

A többség kihasználta az alkalmat, hogy új álláslehetőséget biztosítson a szexmunkásoknak

Amikor egy adott privát ház / erotikus szalon vagy klub tele van lányokkal és vendégekkel, magától értetődő, hogy az ember nem hívja oda a teljes felújító brigádot betonozni és járólapozni vagy épp falazni. Tehát ez az időszak tökéletes lehetőséget nyújtott azoknak, akik mindenképp befektettek volna a modernizálásba. Többektől hallottuk, hogy a teljes lépcsőházat felújították, a dolgozó szobákat újrafestették, a kert helységet és bejáratott újra térkövezték, csináltattak privát parkolót a vendégeknek és még sorolhatnánk. 

Egyik kedves svájci hirdetőnk például folyamatosan kereste, mi az amivel még jobban növelhetné a bevételét,

vizsgálta a konkurens helyeket, kérdezte a törzsvendégeit, majd arra jutott, hogy nagy igény lenne SM / BDSM szobára is, a vendégek és a jelentkező lányok véleményéből kiindulva. Neki az volt az első, hogy megteremtse ezt a fajta erotikus munkalehetőséget, ami nyitás után máris hatalmas sikert hozott! Első héten napi 80 vendég érkezett, és az újonnan érdeklődő lányoknak már csak hónapokkal későbbre tudott szabad termint adni! Szerintünk ez követendő példa, így néz ki az, amikor valaki nem csak keresni akar, de minőséget is nyújtani!

Aki nyert, az mindent nyert!

Ilyen helyzetben ahol sokan veszítették el a munkahelyüket és tulajdonukat, kialakul egy negatív, pesszimista hozzáállás a 2020-ra vonatkozóan, azonban vannak akik ilyenkor tudnak a legnagyobbat kaszálni. Rengeteg üzlet ment csődbe, akik azonnal meg akartak szabadulni a további kiadásoktól. Azok az ügyfeleink akik ebben a helyzetben bővítették a kínálatukat új erotikus munkahelyekkel, most fölényben vannak, sőt a kedvencünk, aki kivásárolta a konkurenciáit és így most egy egész svájci kantonban csak neki vannak erotikus munkahelyei. 

Említést kell tennünk a profi alkalmazkodó képességekkel rendelkező németországi hirdetőinkről is, akik úgy oldották a helyzetet, hogy bár Németországban minden zárva volt a korlátozások miatt, gyorsan vásároltak Svájcban egy privát lakást, így nem veszítettek el a náluk dolgozó lányokat sem és bevételük is lett, mivel Svájcban korábban oldották fel a tiltásokat és rengeteg vendég látogatta a szalonokat. Igazi win-win helyzet!

test

A korona vírus miatt rengetegen veszítették el erotikus munkahelyüket Németországban, és még szó sincs nyitásról

Még mindig nincs szó a nyitásról, az érintettek pedig - egyre türelmetlenebbül -

2020-07-17  EROTIKUS MUNKA BLOG

Erotikus munka, de csak masszázs - vagy mégse?

Az első napokban a vírus válság indulása után már érezhető volt hogy hirtelen megnőtt a masszázs munka kínálat. Furcsáltuk is hogy ennyire nagy lett a kereslet 1 full kontakt szolgáltatás után, de hát a magyar leleményesség minden körümények közt kitűnik, így gyorsan kiderült hogy igazából páran megpróbálták masszázs szó alatt hirdetni a prostitúciót Németországban. Ezzel csak ugye annyi gond van, hogy a rendőrség sem hülye és pontosan tudták hogy ha nem ellenőrzik a helyeket rendszeresen akkor 'feketézni' fog mindenki. Lett is bírság bőven és több hely örökre bezárt ez miatt. Ettől függeltenül persze sok ténylegesen masszázst kínáló szalon teljesen legálisan nyithatott nemrég Németországban. DE csak masszázs munkára!

Érdekes volt megélni pár súlyos milliomos hirdetőnk hozzállását is

A koronavírus mindenkiből mást hozott ki és érdekes szituációk kerekedtek belőle az elmúlt hónapokban! Mivel a Red-Life már 2014 óta működik így van egy bizonyos réteg akikkel évek óta majdnem hogy baráti kapcsolatban vagyunk, még ha 'csak' hirdetők is. A legtöbb esetben megerősítette kapcsolatainkat a válság, de volt ellenpélda is sajnos. 

Soha sem gondoltuk volna, hogy lényegében a leggazdagabb hirdetők (tisztelet a kivételnek!) közül lesznek páran akik visszaélnek a bizalmunkkal hogy még több pénzt kereshessenek. Ennek természetesen a következménye az lett, hogy lekerültek oldalainkról. Mi azonban továbbra is rugalmasak vagyunk és nyitottak mindenre hogy hirdetőinkkel közösen vészeljük át ezt az átmeneti időszakot és készek vagyunk közösen megoldást találni minden esetleges problémára.

Hát ilyen most 2020 és így fogunk rá emlékezni a jövőben, viszont mi bizakokódak vagyunk és biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan mindannyiunk üzlete szárnyalni fog újra és 'szabad' világban élhetünk tovább!