Titkos filmforgatás a szexmunkással, hogy ne kelljen mindig fizetni az együttlétért

Az erotikus munkával foglalkozó lánnyal, egy motelba szervezte a randevút a harmincas éveibe járó vádlott, akit azzal vádolnak, hogy rögzítette, videóra vette, ahogy egy prostituálttal szexel.
A meg nem nevezett férfi egy egyórás találkát beszélt meg a prostituálttal, akit az interneten keresett. A szexmunkás szolgáltatásai után azon viselkedések, cselekvések és szolgáltatások amiket nem vállal.
A nem vállaltak között ott volt, hogy tilos filmezni a munkája közben. A férfi a motelbe előbb érkezett és elhelyezte a mobiltelefonját úgy, hogy a helységben lévő ágyat filmezze a kamera.
Azért, hogy az erotikus filmezést a legnagyobb titokba tartsa a telefont félig a kabátjába rejtette.

A találkozóra 21:00-kor került sor.

A rövid ismerkedést követően, elkezdtek szexelni és kb 15 perc együttlét után a szexmunkásnak feltűnt, hogy az együttlét közben valami nem stimmel.
Körbenézett és akkor vette észre, hogy a férfi kabátja alatt ott lapul a mobiltelefon, és kamerája az ágy felé néz.
Az erotikus munkás azonnal abbahagyta a munkáját, és magához vette a férfi mobiltelefonját. A férfi tagadta, véletlennek mondta, hogy a telefon ott volt. Továbbá tagadta a videó készítését a lánynak és kérte vissza a telefonját. Több kísérletet is tett arra, hogy a telefonját visszaszerezze, sikertelenül.

A nő nem adta vissza sőt, azonnal rendőrt hívott, hogy az esetet tisztázza.

A kiérkező rendőrök először meghallgatták a nőt majd a férfit kezdték el faggatni az esetről. A férfi először titkolta majd amikor az incidens következményeit elmondták neki elmondta mi történt.

Az esetről a férfi a következőket mondta:

"Azért rögzítettem a felvételt, mert később meg akartam nézni, mert nem engedhetem meg magamnak, hogy ezt csináljam és fizessek állandóan érte."

Az esetet követően a szexmunkás feljelentést tett és kérte az ügye elbíráslását.

Az eset követően a férfi a bíróságon az ügyvédje tanácsára mindent elmondott, és beismerte tettét. A bírónő kimondta, hogy a férfi érzelmi kárt okozott az erotikus munkásnak, és ezért pénzbüntetést kell fizetnie. Ráadásul a férfi a mobiltelefonjának is búcsút inthet, mert a felvétel miatt a bíróság elrendelte a telefon megsemmisítését.
A Red-life oldalain az erotikus munka hirdetések 3 kategóriába vannak sorolva (ellenőrzött, nem ellenőrzött, ellenőrzött és ajánlott), így megvan a lehetőséged hogy olyan munkaajánlatot, hirdetést, hirdetőt válassz, akiben maximálisan megbízhatsz!