A szextelefonos munka amely egyre népszerűbb az internettelefon segítségével

Vannak akiknek a telefon, vagy az internettelefon a mindennapi munkaeszköze, ahol csak erotikus szavak vannak...

Erotikus szavak, amelyek segítségével sokat lehet keresni

A szextelefonban nem látjuk a partnert, csak az általa elmondott szavakra, kérésekre tud reagálni a szextelefonos munkával foglalkozó modell. Így lehet a szextelefon modell Magyarország egyik felén, míg a vendége a másikon. Az erotikus hang, és hatalmas képzelőerő, ami feltétlenül kell ehhez a munkához, és persze egy biztos technikai háttér, ahol nem szakad meg a telefonhívás a legrosszabbkor.

A telefonszex egyszerű és gyors

Csak egy telefon, megfelelő szám, és indulhat a műsor

Sokak szemében a szextelefonos munka nem is igazi munka, hiszen fizikai kontaktus, érintkezés nem jön létre a műsort adó modell és a telefon másik végén lévő vendége között. Természetesen ennek a legnagyobb akadálya, hogy csak egy vezeték, vagy internettelefon használatakor csak egy internet kapcsolat köti össze őket. Akik az erotikus munka ezen válfaját végzik, mégis azt mondják, sokkal nehezebb dolguk van kitalálni a vendég óhaját, sóhaját, és sok esetben furcsa extrém kívánságát teljesíteni. Vannak ugyanis olyanok akiket egyéb fétish területek vonzanak, mint a BDSM, a baba fétish, lábimádat. A hívások időtartama sok esetben rövid, csak öt é 10 perc között van, és ennyi idő van arra, hogy a vendéget megnyerve, akár holnap vagy későbbi időpontban újra felemelje a telefont, tárcsázzon, és fizessen.

szextelefonos munka lányoknak

Csak munkaeszköz a telefon?

Sok modellnek a maga a telefon egyfajta segédeszköz is egyben...

A Budapesten szextelefonos munka műfajban dolgozók szinte mindegyike egyet ért abban, hogy:

Erotikus érzelmek nélkül nem lehet ezt a munkát végezni...

A modellek nagy százalékának szüksége van arra, hogy a szextelefonos munkájában, és jobb színészi hatás elérésének érdekében különböző segédeszközöket használjon munkája során. Sokaknak maga telefon készülék is egy szexuális segédeszköz, ami segít a ráhangolódásban. A többség azonban ettől is messzebbre megy, sőt nem otthoni ruhában várja a telefonhívásokat, hanem szexi ruhába öltözve. Ezek a kiegészítők, ruhadarabok segítenek olykor olykor továbblendíteni a mese kereket, hiszen ez a munka a képzelőerőről, és annak legjobb átéléséről szól. Az erotikus munkában természetesen sokat segít az is, hogy a segédeszközök is rendelkezésre állnak olykor olykor.

Hiteles vagy sem? Jól játszom vagy sem?

Add saját magadat, a telefon másik végén is meghallják...

Az erotikus hanggal megáldott modellek döntő többsége csak akkor tud nagyon kiemelkedőt adni, ha ő saját magát adja. Az életteli eseményeket, amik megjátszott, vagy éppen átélt szexjelenetek hitelességét 100%-ban az befolyásolja, hogy:

Magadban nem fogsz sem te, sem a vendéged csalódni.

Mert a saját, és egyedi műsorra a vendégek sokkal nagyobb időt, vagy inkább hosszabb időt képesek áldozni. Hiszen ennek a műfajnak sok esetben a megkezdett perc a mérvadója.

budapesti szextelefonos munka lányoknak

A korszerűbb jobb? avagy rosszabb?

A korszerűbb dolgok új életet adnak a régi poros műfajoknak

A modern ember életében az egyre jobban bővülő informatikai világ, egyre jobb lehetőségeket ad olyan munkáknak is, mint a szextelefonos munka. Természetesen ez is egyfajta részben jó, és részben rossz kompromisszumot kell kötni.

A pontos kompromisszum

Mindenre hatással van ami részben jó és részben rossz.

A új technika nem csak ennek ad új életet hanem egyéb hasonló munkáknak is, amihez technika is kell, így a webkamerás munka is másod virágkorát éli. Ezért ismételten egyre több szolgáltató, és ezzel arányosan egyre több telefonos munka lehetőség is van.

Szexi hangod van? Nagyon jól bánsz a vendégekkel? És még erotikus szexképzelőerőd is van?

Mire vársz még? A szextelefonos munka neked való!

Gyere keress erotikus munkát a Red-Life.net oldalon, és tartozz te is az eddig regisztrált 40288 számú tag közé.