A telefonszex, vagy skype szex munka ma is úgy virágzik mint az internetes pornó megjelenése előtt... 

"A telefonszex, vagy skype szex általában egy szolgáltató (szexoperátor) és egy ügyfél (hívó, vevő) között jön létre..."

Mit kell tudni a telenszexről, vagy skype szex munkáról?

Töretlen népszerűségnek örvend a telefonos vagy skype szex munka, sőt egyes vélemények szerint sokkal többen rá vannak kattanva mint az internetes pornóoldalak megjelenése előtt. A lányok szerint ez a szakma sokkal nehezebb mint gondolnánk, és könnyűnek egyáltalán nem mondható. Legtöbben otthoni kényelmes ruhákban vannak munkájuk során, de van aki jobban beletudja élni magát ha otthon combfixben, tűsarkúban szolgáltat mocskosabbnál mocskosabb szavakat.
Emelt díjas szolgáltatásokban kínálják szolgáltatásaikat a telefonos operátorok, aki ha kell dominák, vagy érzéki húrokon játszó vadmacskák, de van megértő férfiimádó akinek elmondhatsz mindent. A telefon sex munka biznisz nem szűnt meg, és nem is haldoklik, sőt egyes vélemények szerint még mindig több millió dolláros üzlet napjainkban is.

Vannak szabályok amit be kell tartani a telefonos szex munka során

A telefonos szex munka esetében vannak szabályok amiket nem lehet átlépni még szóban sem. Ilyen pl a pedofília, ami egyébként sem néznek a telefonszex-szolgáltatók jó néven, de ha mégis megtörténik, akkor a hívást megszakítják. A szolgáltatónak ehhez joga van, sőt ez egyben kötelezettsége is. A szolgáltatókon kívül maguknak az operátoroknak is megvannak a saját szabályaik, amiket a hívás elején elmondanak, ezen felül nekik vannak bizonyos korlátaik is, amit nem tudnak megvalósítani hívás közben, ezt is figyelembe kell venni, de a legtöbb esetben ezek a saját szabályok eléggé rugalmasak.
telefon szex munka lányoknak

Nem csak lányok, hanem fiúk is csinálják a telefonos szex munkát

A fiúk is vállalnak telefonszex munkát, sőt egyesek szerint az erotikus munka fiúk számára egyre nagyobb kereslettel bír.. Az egyik szolgáltató oldalán azt hirdeti, hogy minden harmadik telefonszex operátor fiú. A célközösség elsősorban nem a meleg társadalom, hanem az idősebb nők. Ezen sokan meglepődnek, hiszen nehéz elképzelni az adott helyzetet, de lássuk be ha kereslet van rá, akkor érdemes ezzel a szegmenssel is foglalkozni.

A vezetékes telefon a múlté

A technika fejlődésével a telefonszex kapcsolat is fejlődött, már szó nincs vezetékes telefonról, ide is betört a mobiltelefon és a headset. És ez sokkal pozitívabb hatást ért el a telefon szex munkában mintsem gondolnánk. Az operátorok így már két szabad kézzel rendelkeznek, és ezzel elősegítik a hátérhangok, zajok keltését, ami fokozza az érzéseket, valamint ez sokkal kényelmesebb megoldás. Ezzel azon fétis, perverz jellegű hívások is megsokasodtak amiket egy kézzel nem igazán lehetett kellőképpen átadni.

De milyen fétis, perverz hívások lehetnek?

Aki jártas a fétis erotikában az pontosan tudja, hogy a fétis dolgokat nem igazán lehetett átadni eddig. Mára viszont egyszerűbb fétis, perverz telefonszex is van. A telefonszex munkával foglalkozók többsége mára már minden nehézség nélkül betud vállalni egy kis paskolást, lábimádatot vagy hasonló egyszerűbb fétist, ezekre lehetőség van szóban is. Vannak fétis kihívások, amik határait lehet tologatni, sőt talán egy-egy ügyfél számára élvezetessé is lehet tenni. 
szextelefon munka lányoknak

A hívás köröli nehézségek

A operátor szexmunkásoknak vannak nehézségeik, hiszen több ügyfél próbál megtenni azért, hogy a szextelefon-szolgáltatásért ne kelljen fizetnie, de az esetek többségében ez nem sikerül. A rendszeres ügyfeleknél meg a feleségük vagy férjük okozhat kellemetlen perceket a szexmunkásoknak. De a legnehezebb kihívás ha egy ügyfél szerelmes lesz az szexoperátor hangjába, és mindent megtesz azért, hogy kiderítse ki van a vonal mögött.

A környezet kikapcsolása

A telefonszex munka közben talán a legnehezebb az, hogy a magán életet teljesen le kell csökkenteni, vagy lehetőleg minimalizálni, hiszen az ügyfél nem szeretne facebook csipogást, egyéb telefonra érkező hívást, sms-t vagy éppen csomagátvétel hangot hallani a hívása közben. Ezért ezeket a teendőket jobb kihagyni, átütemezni. Ez a mindennapokban is elég körülményes, de munkaszüneti napon vagy ünnepeken amikor a telefonszex szolgáltatókat a legtöbbet hívják külön rémálom lehet. Ugyanis ezek a napok, időszakok a legforgalmasabbak és a legtöbb bevétellel kecsegtetnek. 

Csalás vagy beleélés

A külső szemlélődő számára nagy eséllyel csalásnak tűnő telefonszex, sokak szerint ugyanis unatkozó háziasszonyok suhogós naciban a kanapén ülve reszelik a körmüket és így kezelik a szextelefont. Viszont gondoljunk bele a telefonszex munkában csak az kereshet jól és sokat, aki oda teszi magát, és még munkája közben élvezi is azt, és még jól szórakozik. Hiszen csak ekkor számíthat megfelelő számú törzsvendégre aki nap mint nap visszahívja. Ebben az erotikus munkában nagy jelentősége van annak, hogy azt amit csinálunk élvezzük is.

Te is szeretnél jól szórakozva sok pénzt keresni?

Ha a válaszod igen, akkor nincs más teendőd mint a Red-life oldalon keresni számodra megfelelő erotikus munkát.