Spanyolországban hatalmas botrány közepette elindult az örömlány tanfolyam

100 euróért bárki beülhet a tanfolyamra, ahol a korábban örömlány tanfolyamon már sikeresen levizsgázott diákok oktatják az erotikus munka fortélyait.
Erotikus munka hivatalos oklevéllel. Professzionális oktatásban kimagasló szerepet játszó spanyol cég, új tanfolyamot indított melyben szakképesítést, és bizonyítványt ad így bárkiből lehet szakképzett örömlány. Az oktatás egy hétig tart, és a korábban végzett diákok oktatnak. Oktatják a legrégebbi szakma történetét, és a mai kor vívmányait így az erotikus játékok használatát.

Garantálják, hogy aki részt vesz a tanfolyamon az kap egy állásajánlatot is. 

A  tanfolyam elvégzése után, megkapja minden végzett diák az első erotikus munka ajánlatukat Spanyolországban ami nem más, mint az iskola tanárává válnak és a gyakorlati oktatásban segítenek. A Káma Szútra pozíciói egy egész napot elvesznek az oktatásból, mert a korábban végzett diákok gyakorlati oktatásban mutatják be a pozíciókat.

A szlogen szerinti "garantált álláslehetőség" ezt takarja a résztvevők számára.

erotikus munka spanyolországban

Az iskola előmozdította a prostitúciót, ami illegális Spanyolországban

A városi elöljárók, és lakosság szerint az iskola kezdeményezése, oktatási anyaga nem méltó az iskola hírnevéhez. A megindult első kurzussal egyetembe a városi önkormányzat feljelentést tett és az ügyészség véleményét kérte. A feljelentés szerint az iskola ezzel előmozdította az prostitúciót.
"Biztonságosabbá tenni a piacot.”
Az tanfolyamot vezető tanár szerint azzal, hogy oktatás segítségével biztonságosabbá teszik az örömlányok munkáját. A legfőbb érv, hogy a lányok számára az erotikus munka biztonságos legyen, és ehhez adnak olyan információkat amivel ez véghez is vihető. Még balesetvédelmi oktatást is tartanak az erotikus játékokhoz kapcsolódóan.

A tanfolyamon résztvevők egyre többen vannak

A jól megtervezett kampánynak köszönhetően, amit elsősorban az egyetem campusán szórólap formájában osztottak ki a tanfolyamra jelentkezőknek várólistán kell várni, mert korlátozott részvétel van a tanfolyamon. A résztvevők 19 és 45 év közöttiek, akik az oklevél átvételét alá is írják.

Az ügyészi döntés

Az ügyészség döntött, állásfoglalásuk szerint nincs olyan bizonyíték ami azt támasztja alá, hogy bűncselekményt követtek volna el. A hirdetések bár kicsit megtévesztőek, de nem támogatják a prostitúciót, és nem is irányulnak kiskorúaknak. A döntés sok kritikát váltott ki a a túlnyomóan katolikus országban. Egyes vélemények szerint a tanfolyam rossz módja annak, hogy a pénzéhes spanyolok kipróbálják az erotikus munka lehetőségeket.
erotikus munka lányoknak
"A prostitúció olyan karrier, amelyet sokan napról napra élnek, függetlenül attól, hogy egyedül vagy partnerük van-e."
A végzett diákok a tanfolyam után nagyon sok pénzt kereshetnek, könnyen és gyorsan. Természetesen ehhez megfelelő erotikus munkára való jelentkezés is kell. A szexmunka Spanyolországban egyes becslések szerint többmilliárdos fontossággal bíró ipar, sok-sok bordéllyal. A spanyol erotikus munkások döntő többségét a latin-amerikai és a kelet-európai lányok teszik ki. 

Kell ennél pozitívabb döntés?

Amennyiben te is erotikus munka után érdeklődsz keress számodra megfelelőt a Red-life oldalain, és keress te is sok pénzt könnyen és gyorsan.