Ha érdekel milyen a forgalom Svájcban az erotikus munkahelyeken, olvass tovább

Mint ahogy te is tudod, végre eljött a pillanat, amikor olyan kantonok is újra elkezdték engedélyezni az erotikus és szexmunkát, ahonnan eddig csak hosszabbítást hallottunk.

Nyilván voltak bizonyos területek ahol eddig is lehetett erotikus munkahelyen dolgozni, de volt ahol csak privátban és olyan kantonok is akadtak ahol pedig csak az escort munka volt engedélyezett. 

Ahogy azt korábban is megírtuk, egyre feszültebb lett a helyzet Svájcban:

test

Szexmunka "korona időkben" - a svájci szexmunkások a tilalom megszüntetését szorgalmazzák

Éppen a múlt héten Aargau kanton meghosszabbította a tilalmat legalább április

2021-03-29  EROTIKUS MUNKA BLOG

Megkérdeztünk pár lányt, akik régen is dolgoztak Svájcban - tehát a vírus előtti helyzetet is ismerik így tudnak viszonytani - mi változott és mennyire érte meg a zárás alatt dolgozni.

Összességében azt tudtuk meg, hogy azok akik eddig csupán erotikus táncos munkát vállaltak, a zárás miatt más területre kényszerültek, így van aki azóta szexmunkát vállal, vagy épp erotikus masszást kínál. Ahogy a lockdown alatt az erotikus hirdetőoldalakon is látható volt, kevés korrekt és megbízható munkalehetőség volt elérhető, mivel a legálisan működő erotikus üzletek nagy része zárva tartott.

Emellett sokan erotikus fimezést, fotózást, amatőr szerepeket vállaltak pornó forgatásokon, vagy épp erotikus fotókat árultak magukról, hogy valamennyi bevételre azért szert tegyenek.

Maradtak azok akik szerencsések voltak, mert az adott kantonban ahol kialakult a vendégkörül nem volt korlátozva a munkavállalás.

A többség viszont azt tapasztalta, hogy egyik helyről a másikra kellet utazni, mivel az ígéretek nem türközték a valóságot, aminek a következménye, hogy éppen annyi pénzt kerestek, ami elég volt a minimumra és az utazásra, mivel 4-5 naponta próbáltak ki másik helyet.

Teljes mindegy az adott helyzet, sose érdemes ugrálni helyek közt, mivel a kereset nem mindig állandó, vannak jobb és rosszabb napok, de ha pár nap után máris váltasz, csak a rossz marad.

Aztán jött a fordulat, hivatalosan is megnyitott Basel kanton

Azok akik időben foglaltak termint a régi megszokott helyeikre, kifejezetten jól jártak, ugyanis a tapasztalatok szerint a törzsvendégek ugyanúgy visszatértek a vírustól függetlenül. Hozzá kell tenni, hogy Svájcban egész jók az oltási arányok és sok tesztet is végeznek.

Azt a visszajelzést kaptuk, hogy a legálisan működő munkahelyek hatalmas nyitási forgalommal kezdték a hónapot és stabilan maradt is, az ott dolgozó lányok pedig végre ugyanannyit vihetnek haza, mint másfél évvel ezelőtt.

A következő kanton Aargau, ahol 04.08-án lesz nyitás!

Majd április 30-án követi Zürich, Solothurn és Luzern.