Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Szeretnél erotikus munkàt végezni, de nem szereted hogyha hozzád érnek?Szeretnél jól keresni egy egyszerű munkával, luxus körülmények között, ahol jól is érzed magad?
Akkor jelentkezz webkamerás stúdiónkba, ahol segítünk hogy a lehető legjobban keress a leggyorsabban!Garantált minimum 1000 EUR fizetés már az első hónaptól kezdve!
Igény esetén ingyen lakhatást is biztosítunk a stúdiónktól 15 percre található, igényesen felszerelt és bútorozott ingatlanban.
Dekoratív lányokat keresünk online modell munkakörre Magyarország legnagyobb webmodell stúdiójába.A Modellakadémia Stúdió egy 750 m2-es panorámás budai luxusvillában helyezkedik el, profi, kedves, lendületes, fiatalos csapattal, akik mindenben a segítségedre lesznek.Tapasztalt mentoraink a szakma minden fortélyát ismerik, egyedi, személyre szabott profilok kidolgozásával és folyamatos menedzselésével biztosítjuk, hogy minél előbb sikereket érhess el. Ha velünk dolgozol, rövid időn belül kiemelkedő, Nyugat-Európai színvonalú bérezésre tehetsz szert.
Amit neked kínálunk:
Teljes diszkréció! Azokon az oldalakon ahol dolgozni fogsz Magyarország le van tiltva, így nem fognak felismerni!
- fiatal, lendületes, profi csapat
- luxus körülmények, első osztályú technikai felszereltség - folyamatos oktatás, képzés, teljes körű támogatás
- legális, munkavégzés, személyre szabott munkaidő-beosztás
- fotózások, videók készítése, egyedi profilok létrehozása, tematikus szobák, változatos műsorterv készítése.
Jelentkezz, ha: elmúltál már 18 éves - önmagadra és környezetedre igényes vagy - szeretsz mosolyogni, szereted az embereket - szeretnél egy profi csapat tagjává válni.
Üdvözlettel: A Modellakadémia csapata!