Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Dolgozz nálunk, gyere és csatlakozz hozzánk, itt nincs kockázat és csalódás! Garantáltan jól menő hely! Ismerd meg a vendégeinket és dolgozz magas árakon! Vedd fel velem a kapcsolatot!
Ha Te is korrekt feltételekkel és családias környezetben akarsz dolgozni Miamiban, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni az alap adataid a legjobb minőségű képeiddel és azonnal felveszem veled a kapcsolatot. Azonnal felveszem veled a kapcsolatot. Szállás ingyenes. Magyarul beszélő recepciós vagyok / magyar lányok várnak! Recepciós biztosítva (nyelvtudás nem feltétel, de előny). Magyarországról tiltva vannak a hirdetések, így otthonról nem láthatóak. 10 napos terminekre van lehetőség, de hosszabbítani tudod bármennyi időre. Korrekt feltételek. Napi elszámolás. Mindenkinek saját szobája van. Maximum 4 lány dolgozik együtt. Ingyenes profi portfólió. Ingyenes WIFI. A munkához szükséges kellékek ingyenesek.
Extrák és a borravaló tisztán a Tied! Természetesen jelentkezés után pontos árlistát küldünk E-mailben, Viberen, vagy sms-ben!