Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
30 éve jól elismert és bejáratott stúdió és Night Club vár saját szobákkal és korrekt feltételekkel! A Redlamp Stúdió rengeteg gáláns visszajáró vendégei mindig örülnek az új arcoknak, így kiemelkedően magas keresetre számíthatsz nyugodt környezetben.Pörgős, dekoratív, kedves és korrekt lányokat keresünk, akik erotikus munkával sok pénzt szeretnének keresni!
Ha elmúltál 18 éves de még nem vagy 35, és önállóan dolgozol, akkor várunk szeretettel!
Magyar recepciós segíti a munkád, így nem szükséges perfekt németül beszélned, de természetesen nálunk is előnynek számít az angol / német nyelvtudás. Saját szobát és saját csengőt is biztosítunk számodra, így nincs keveredés a vendégekkel, mi nem várjuk el tőled, hogy felsorakozz a többi lánnyal, tiszteletben tartjuk a privát szférádat!
Az egész házban gyors WIFI biztosított.A stúdióban 3 fürdőszoba, teljesen felszerelt konyha, szárító és mosógép is van, amik természetesen mind a rendelkezésedre állnak!
Forgalmas helyen, Bern szívében található a stúdió, a közelben emiatt rengeteg a bevásárlási lehetőség, szórakozó hely, üzletek, boltok. Diszkrét parkoló is biztosított az itt dolgozó lányok, és vendégek számára.
MAGAS ÁRAK - EXTRÁK A TIÉD!
Minimum 7 napos (1 hetes) terminre van lehetőség, de ezt bármikor meg tudod hosszabbítani. Minden extrádat te határozod meg, hogy mit vállalsz, és mit nem. Nincs semmi megkötés, sem a szervized, sem a munkaidődet illetően! Mindkét lehetőség tartalmazza a hirdetéseket, munkaeszközöket. Nincsenek rejtett költségek és napi elszámolás van!A hirdetéseidet a vezetőség intézi és fizeti, a legjobb és legnagyobb oldalalakon! Valamint ha nincs engedélyed, mindenben segítségedre leszünk! Itt biztosan meg tudod keresni azt az összeget, amit szeretnél, ne maradj le, jelentkezz!Ha bármi kérdésed lenne, írj / hívj bátran, mindenre válaszolunk!
********** Whatsapp // iMessage // Viber)Ha jelentkezni szeretnél, kérlek fényképpel és elérhetőséggel tedd, hogy minél előbb felvehessük veled a kapcsolatot!