Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Erotikus munka Svájc 2 legjobb városában Basel-ben és Neuenhof-ban 18 éven felüli lányoknak, akik LEADÓ NÉLKÜL dolgoznának, így az összes bevétel tisztán a tiéd lehet! 
Korrekt üzleti modellt kínálunk leadó nélkül, azaz minden bevétel tisztán a tiéd!
Svédasztalos korlátlan étel-ital kínálatunk van és igényes apartmanokban ingyenes szállás! Az egyik legnagyobb előnyünk hogy nálunk 3 ország vendégeit fogadhatod egyszerre (francia, svájci, német vendégek)! 
Kereseti lehetőség a csillagos ég!
NEUENHOF:
Zürich melletti nagyvárosban profi hirdetésekkel vár rád Svájc egyik legexkluzívabb üzlete ahol a munka igazából egy luxus nyaralással ér fel! Hatalmas medence + jakuzzi + szaunák + minőségi étel és ital ingyenesen, gyors wifi és rengeteg gazdag vendég! Neuenhof, ahol a legjobb luxus erotikus munkát kínáljuk hatalmas medencével, igényes bútorokkal, magas árakkal és rengeteg törzsvendéggel a belvárosban! Nem vagy kötelezve semmilyen extra szolgáltatásra, de ha extrázol az a TE tiszta pénzed itt is. Natúr francia nem kötelező!Alapvető nyelvtudás szükséges, mivel a vendégekkel kommunikálnod kell valahogy, hiszen egész napjukat itt töltik és a kedvelt lányokhoz, hetente 5-6 alkalommal is visszajönnek. Külön luxus szállás wifi-vel + étel és ital itt is ingyenes.
BASEL: 
Francia nyelvtudás előny de nem feltétel. Maximum 15-20 lány dolgozik és mindenki kiválóan keres! Itt sincs kiadásod, minden bevétel tisztán a tiéd!
Svájc egyik legjobban pörgő városa, ahol 3 ország vendégei koncentrálódnak és többszörözik meg vendégeid számát.
Belvárosi könnyen megközelíthető üzlet, ahol ‘partyzás’ közben kereshetsz rengeteg pénzt! Svájci + német + francia oldalakon profi hirdetés + újság + Blick + magazinok.
Luxus bútorok, exkluzív árak, barátságos csapat és recepciós vár rád!
Kiutazás magánbusszal megelőlegezük, vagy érkezhetsz vonattal, repülővel is!
Profi képek nem feltétel, érkezés után készítünk rólad a hirdetéshez megfelelő képeket és dolgozhatsz arc nélkül is!