Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Dolgozz velünk a mi családunkban!
Kipróbálhatod magad modellként vagy operátorként!
Itt kapsz meg nálunk a legtöbb százalékot az összes stúdió között különben meg mutatjuk a rég modelleinkről pár példát hogy igazan több pénzhez tudnak jutni  mint bármelyik luxus vagy standard erotikus munkából lehetne!
Nálunk minden hivatalosan, szerződéssel működik azért mert itt nincs átverés és szívesen be tudjunk jelenteni a próbaidő után modelleinket! Különben minden modellünk tisztán lat az oldalakon hogy mikor mennyit keresett, nem veszünk el a profilokat tőlük amikor egyszer majd úgy döntik el hogy mar nem a mi stúdióinkban szeretnének dolgozni.
Keress több mint 1 millió Ftot nálunk! Élő internetes showt sugárzunk külföldi vendégek részére. A show alatt a legfontosabb, hogy élvezd, amit csinálsz, és ezt lássák rajtad! Nincs fizikai kontaktus, Te döntöd el meddig mész el a show alkalmával. Itthonról nem láthat senki. Nem magyar származásu a tulaj és luxus körülmeyek között dolgozunk a belváros szivében. Szaunás, légkondicionált studiónkban!
Operátor:
Az operátor beszél a vendégekkel, eladja és levezeti a műsort. Három dolgot keresünk a leendő operátorokban: folyékony angol nyelvtudás, tud koncentrálni egyszerre több oldalra, megbízható. 
Az operátor es webcam modelleknek szükseges 18 év felettinek lenniük.