Felejthetetlenné teheted erotikus masszázs munkád, ha megfogadod Jane tanácsait

Minden férfi imádja, és vágyik rá.... Ennek soha nem tud ellenállni... Igen, ez egy finom erotikus masszázs ahogy én csinálom

Erotikus masszázs munkájáról, és titkos kis trükkjeiről mesél nekünk Jane 

Jane 28 éves masszőzlány, egy masszázs stúdióban dolgozik, ahol a fő hangsúly az erotikus masszázs munkán van. Rendelkezik masszőr bizonyítvánnyal, és megfelelő masszázs tudással, hogy munkáját szakszerűen eltudja végezni. De rendelkezik egy nagyon dögös, erotikus alkattal is ami igazi erotikus masszázs istennővé emeli ki a férfiak szemében. Alakját korábban sportolói múltjának köszönheti, tornász lány volt. Akkor ismerkedett meg a klasszikus masszázs munka alapjaival és akkor kötelezte el magát a masszázs munkára. Masszázs tanulmányai után, fiatalon egy olyan munkát keresett ami nem csak könnyű, hanem igazán jövedelmező is. Erotikus masszázs munkájára egy barátnője tanácsát követve jelentkezett. Jelentkezésekor szinte azonnal beleszeretett a munkába, mert úgy érezte, hogy ez pontosan neki való. Kellően nőies, dögösen rucikban lehet, erotikusan túlfűtött, felejthetetlenné teheti magát a vendégei szemébe, és általában pasik a vendégei. 

Jane masszázs munkájának 5 alapvető fogását és technikáját megosztotta velünk:

1. A masszázs kezdete

Az adott vendégtől és az adott helyzettől függ minden kezdet, és nem kevés emberismeret is kell hozzá...
Elmondása szerint a legfontosabb az, hogy megfelelő ruhát (fehérneműt, melltartót, bugyit) válaszunk minden egyes vendéghez. Minden vendég kicsit más és ezt észre kell venni. Fontos, hogy a vendég a masszázs kezdetén a hasán fekszik ezért, nem látja a masszőzt, és ráadásul az esetek döntő többségében a szeme is csukva van, így csak elképzelni tudja milyen is amikor fölé hajol a masszázslány, gondolataiba az első pillantásra a masszőr lányon lévő szexi fehérnemű ivódik bele. A hatást tovább tudod fokozni ha a vendégre ülsz, mondjuk a fenekére vagy a combjára és engeded neki, hogy érezze mit viselsz. Fontos, hogy a kezed ne legyen hideg, (ebben segít ha meleg víz alá van tartva a kéz pár percig).  
erotikus masszázs munka lányoknak

2. Masszázsolaj használata

A vendégtől megkérdezem, hogy milyen bőre van és ehhez választok testápolót, vagy olajat.
Az erotikus masszázshoz elengedhetetlen masszázskrém, testápoló használata. A legjobb választás, ha a vendég is engedi a masszázsolaj használata. Fontos, hogy a vendég bőrének megfelelő legyen, valamint megfelelő semleges, vagy az ügyfél számára kellemes illatú legyen. A masszázsolaj kellemes hómérsékletű legyen, ne legyen sem hideg sem meleg. Mindenképpen használj valami csúszós gélt, mert az erotikus masszázs ezen alapszik.

3. A legfőbb mozdulatsor:

Most elmondom a legféltettebb technikámat, ami miatt a legtöbb vendégem hozzám jár vissza, vagy engem javasol másnak...
> A legelső mozdulat ha teheted az legyen, hogy a vendég gerince mentén két oldalt végigsimogatod tenyereddel a hátizmokat fentről lefelé, és minél jobban leérsz annál nagyobb súlyt fektess a tenyeredre.
> Amikor leértél, nyisd szét a tenyered, és folytasd a mozdulatokat a csípőjénél. Enyhe nyomás mellett írj le köröket miközben a tenyered a csípőjén van.
> Újra indulj el felfelé a gerince mellett a válláig, ott az izmait kicsit masszírozd meg.
> A vállától indulj el a nyaka felé és masszírozd végig a fejéig (Figyelj oda, hogy a kezed mennyire krémes vagy olajos, ha nagyon akkor kicsit töröld meg).
> Óvatosan túrj a hajába és masszírozd meg a fejbőrét is (Ha nagyon krémes a kezed akkor használj törülközőt) körkörösen.
Jane elmondása alapján ezt az úgynevezett masszázs vázat használja erotikus masszázs előtt. Ezt ismétli folyamatosan minimum háromszor de a legjobb ha ezt ötször ismétli meg, szépen lassan ügyelve arra, hogy mindig kicsit síkos legyen a keze és mindig legyen egy kis nyomás is.

4. A koordinált masszázs

Amire a legjobban odafigyelek, hogy az erotikus masszázs mozdulataim lassúak és érzékiek legyenek, mint ami tele van erotikával.
A masszázs mozdulatoknak mindig határozottnak és kellő nyomással kell, hogy rendelkezzenek. Fontos, hogy a vendég ne érezze azt, hogy az erotikus masszázs csak az erotikáról szól. Ezért a jó masszázs is része a jó erotikus masszázsnak. Érezze azt, hogy minden testrésze megfelelő masszázst kap, mert csak akkor tud kellően ellazulni. Az erotikus masszázs talán legfontosabb része az amikor a vendég becsukott szemmel a masszőrlányon gondolkodik.
erotikus masszázs munka

5. Pihenj kicsit

A vendéget mikor végigmasszíroztam többször és rátérnénk a célirányos, előre megbeszélt erotikus masszázs fajtára, kicsit csak "ülök rajta" persze nem a szó szoros értelmében, hanem kicsit erotikusabban végigsimítom. 
Jane elmondása szerint a legfontosabb az 5. pont, hiszen ha itt kicsit megpihen és nem mozdul, egy helyben marad nyugodtan. Az erotikus masszázs második szakaszában a kimondottan célirányos erotikus masszázsra összpontosít, ezáltal az első és a második rész elválik egymástól és a vendég még jobban ráhangolódik az erotikus masszázsra.
Ezzel a kettősséggel a vendég a fellegekbe megy, és a masszázs második része még izgalmasabbá válik.
Megkértük Jane-t, hogy a leggyakrabban alkalmazott erotikus masszázs fajtáit is ossza meg velünk. Hamarosan egy következő blog bejegyzésben folytatjuk a most megkezdett témát.
Addig is lehetőséged van válogatni a Red-life oldalon található erotikus masszázs munka hirdetések között, amennyiben erotikus munka érdekel azt is találsz munkaajánlataink között.