Kerítés, prostitúció elősegítése miatt börtön vár egy magyar nőre és brit férjére

Magyarországon toborozták a lányokat akiknek száma több százra tehető, és szexuális szolgáltatásaikat az interneten hirdették.

A vád:

Az angliai bíróság 11 női szexmunkást nevezett meg akiket a pár dolgoztatott. A vád szerint internetes munkára, valamint erotikus munkára toborozták a lányokat, de volt aki a pár gyerekeire vigyázott, és ennek ellenére szexmunkára is beállították. A szexmunkás lányoktól elvék a bevételek felét, amit a pár saját magára költött és luxus életet élt. A brit hatóságok szerint sokkal több áldozata lehet az ügynek, de ők nem mertek tanuskodni a pár ellen.

Toborzás és kiutaztatás:

A pár elsősorban magyar lányokat toborzott és dolgoztatott chelsea-iben. A toborzást elsősorban a nő végezte az interneten. Sikeres toborzás után a lányokat kiutaztatta általában egy fapados repülőjáraton. A szexmunkás megérkezésétől a férfi vette át a szerepet, aki egyébként rendőrként dolgozott Angliában. A lányokat a chelsea-ibe vitte egy bérházba ahol dolgoztatták őket.

A chelsea-i bérház:

A bérház egy neves brit konzervatív kormánypárt multimilliomos támogatója   aki úgy nyilatkozott, hogy:
Nem tudott arról, hogy mire használják az ingatlant...
Az ingatlan bérleti díját a gyanúsított nő bankszámlájáról fizették, aminek bérlőjeként a nő édesanyját tüntették fel.

A szexuális szolgáltatások hirdetése:

A pár egy saját honlapot üzemeltetett Kensington Angels néven, ahol több száz lány szolgáltatásai voltak láthatók. Az oldalon látható lányok többsége elsősorban magyar állampolgárságú volt, és sokan közülük Magyarországon is erotikus munkából éltek. Ők a kedvezőnek mondott erotikus munkaajánlat miatt utaztak ki, és végeztek szexmunkát  Nagy-Britanniában.
erotikus munka angliában

A bírósági tárgyalás:

A 11 szexmunkás lány és a bizonyítékokat figyelembe véve az angol bíróság bűnösnek találta a párt prostitúció szervezésében, ezért börtönbüntetésre számíthatnak.
A vádlott nő a bíróságon így nyilatkozott: 
Nem gondolta, hogy rosszat tesz, hiszen a lányok elégedettek voltak.
A bíróság még nem hozott ítéletet az ügyben az később várható.
Az ítéletről is beszámolunk majd blogunkban.
Keresd az ellenőrzött és megbízható hirdetők hirdetéseit!  
Keress biztonságos erotikus munkát a Red-life oldalain.