Nagyobb hibák amit egy szexmunkás elkövethet az első estés találkozón

Az első este több részből is lenyűgöző lehet egy vendégnek! Egy csodálatos este, de lehet ez számára az első alkalom egy lánnyal.

Az okos, és ügyes szexmunkás is hibázhat

Vannak hibák amiket még az erotikus munkával foglalkozók is elkövetnek, lehet csak néha, de elkövetnek, és mint lenni szokott ilyenkor az egyik hiba követi a másikat, a lejtőn innen nehéz megállni, de sok szexmunkás, pont itt mutatja meg mennyire is képzett, mennyire is tudja a szakmája fortélyait. Az első randevú úgy is elég sok különlegességet tartogat, és még akadhat benne jó néhány bukkanó, ami csak később kerül elő.

Ne próbáld megváltoztatni személyiséged

A legfontosabb az, hogy mindig add magadat, mert úgy is kiderül...

A mondás is azt mondja, hogy a szög is kibújik idővel. A foglalt időpontban nem tudhatod, hogy pontosan meddig tart, vagy lehetséges lesz több alkalom, vagy esetleg hosszabb távon is működő támogatás alapon kapcsolat jöhet létre, így semmiképpen nem ajánlott, elfedni a valót. Hazugságok, vagy éppen ámításoknak nincs helye.

Gondolod, hogy valódi éned, és személyiséged elrejtése jobbá teszi az eltöltött időt?

Eláruljuk ez nem igaz, nem teszi jobbá, viszont rosszabbá teheti, sőt kellemetlen helyzet is kialakulhat, amit, ha lehetséges el kell kerülni. Valamint tegyük fel, megszereti az mesebeli énedet, a következő vagy az azt követő ismételt találkozón mennyire emlékszel majd mindenre...

A vendégek nem szeretik a szexmunkást, aki valódi személyiségét elrejtve inkább hazudik.

Az erotikus munka úgy is megterhelő, főleg ha napi több vendéget is fogadsz, nem rontsd el egy hazugsággal, tiszta lelkiismerettel jobb dolgozni, és a szexmunka pontosan arról szól, hogy mind két félnek jónak kell lennie, mert csak akkor az igazi. Ne feledd, ne légy színész, légy igazi, és mutasd be a valódi önmagad.

erotikus munka ajánlatok lányoknak

Az első benyomás mérvadó? Vagy sem?

Az erotikus munkával foglalkozó egyöntetű véleménye szerint, egy adott vendégnél:

Csak az első néhány másodperc idő van arra, hogy az első találkozón pozitív hatást érjünk el

Az első benyomás nem csak a szexmunkában, hanem az élet egyéb területén kritikusnak mondható, hiszen az első benyomás mindenütt fontos, de talán csak az erotikus munka területein ennyire mérvadó.Sokan megpróbálnak egy jó vagy éppen rossz kislány karaktert magukra ölteni. A vendégek nem minden esetben szeretik a rossz kislányokat. Ezek csak mítoszok, nem minden vendég szereti a szélsőséges lányokat. Ne légy a régi történetek áldozata, és próbálj meg az első randevún legyőzni a belső gondolatokat és légy valódi, mert a valódi mindig győz.

A motiváció is kell a tökéletességhez

A szexmunkások sok esetben csak munkának gondolják, de az estek többségében ez sokkal több annál, hiszen egy egy visszajárós vendég többet szeretne, vagy többet is akar kapni annál.

A vendégek nem csak fizikai élményt szeretne...

Az erotikus munka sokkal több annál mint egy kapcsolat, egy fizikai kapcsolat férfi és nő között, a megfelelő szexmunkás egyben egy barát, egy pszichológus, egy tökéletes közönség, aki meghallgat, és ha kell tud is tanácsot adni. Talán nem nagyképűség a szexmunkások részéről, hogy őket:

Nem csak a vendég pénze érdekel...

A találkozó nem csak szex vagy érzékiség, hanem ennél is több. Az első találkozó, különösen az első randevú a későbbikre nagymértékben kihat, így sok jutalmat eredményezhet.

szexmunka ajánlatok lányoknak

Szenvedély félgőzön? Vagy inkább 100%-ot kell adni?

Mítosz: A szexmunkást csak a pénz érdekli.

Bátran kilehet jelenteni, hogy esetek nagy százalékában ez egyáltalán nem igaz. Az ilyen mítoszok és legendák miatt vannak negatív vélemények. Pedig sokkal szebbek a mesék, ahol mindenki megkapja amit szeretne. Mind a vendég, mind a szexmunkás.

A vendég mindig olyan elvárással megy, hogy elégedett legyen, és persze a szexmunkás is elégedett legyen vele.

Bármennyire is furcsa, de igenis törekedj arra, hogy a vendéged a következő közöz órákra is akarjon hozzád menni, Így bátran adja magadból 100%-ot.

A Red-Life.net oldalt 38123 regisztrált tag nézi, és jelentkezik folyamatosan a 6035 számú hirdetésre.

Gyere regisztrálj, tartozz a Red-Life közösséghez, és keress te is erotikus munkát.