Tapasztalt, régi lányoknak is komoly fejtörést okoznak az új szabályok és lehetetlen követni az új fejleményeket

#karantén #kiutazás #svájc #németország #covidteszt

Gondoljunk csak vissza, mennyire egyszerű volt tavaly még erotikus munkát találni és ott pénzt keresni akár napok alatt… Egész egyszerűen az ember lánya jelentkezett egy erotikus hirdetésre, beszélt a tulajdonossal vagy a recissel pár szót, egyeztettek egy időpontot, és már uton is volt a buszosok felé valamelyik pályaudvarra. A kiutat szinte mindig fizették és érkezéskor éjjel csak annyi gondja volt a lányoknak, hogy kipakoljanak és a papírmunkát 5 percben elintézzék, hogy másnap már lehessen is dolgozni. Hihetetlen mennyire egyszerű volt akkor minden, a mostani helyzethez képest.

Rengetegen pedig még csak most kezdik el az erotikus munka karrierjüket, ahogy erről már korábban írtunk is:

test

Egyre többen érdeklődnek az erotikus munkák iránt, ennek pedig a közösségi média is az oka

Eddig sem volt titok, hogy a celebek és influenszerek egy rétege a testéből él, akár nyíltan -

2020-10-13  EROTIKUS MUNKA BLOG

Az biztos, hogy nehezebb most a kezdőknek, mint 10 évvel ezelőtt volt...

Az online világ felerősödése miatt viszont, több lehetőség nyílik meg az erotikus munkát keresők számára

Nézzük csak a németországi erotikus munkahelyeket, ahol hatalmas csúszással és idő kieséssel végre (többnyire) engedélyezett újra a legális szexmunka, de ennek örömére egyre több és több magyarországi megye került fel arra a bizonyos listára, ahonnan nem engednek Németországba utazókat, kizárólag karantén vállalásával, ami valljuk be nem mindenkinek opció.

Még ha a tulaj biztosítja is arra az időre a szeparált szállást, akkor sem jelenti azt, hogy lenne félretéve mindenkinek 2 hétre elegendő költőpénze, nem beszélve arról az esetről, ha a szállást hotelben magadnak kell fizetni. Szerencsére így is vannak olyan hirdetők akik találnak kiskapukat és így egy fokkal könnyebben tudsz náluk dolgozni a német munkahelyükön, de teljesen kezdőként biztosan kihívás lehet így elindulni.

Svájcban sem sokkal másabb a történet, amíg az első hullámnál mindenki kapott segélyt a zárások miatt, most egész egyszerűen ellehetetlenítik a szexmunkát, a legkülönfélébb előírások betartásával, aminek a következménye hogy csak kevés lány vállalja be az összes extra procedúrát, ami ezzel jár. Viszont, a pozitívum, hogy mivel lecsökkent a dolgozó lányok száma, így ha most foglalsz termint, biztosan jól fogsz keresni szexmunkával Svájcban is és Németországban is! 

Beszélgettünk egyik svájci ügyfelünkkel, ő ezt mesélte nekünk az új rendszerről:

Vélemény

Nem vagyunk zárva, üzemelünk tovább, de hogy ide jöjjenek a lányok, folyamatosan engedményeket teszek, mert tudom, hogy nekik is nehéz. Viszont a vendég helyzetre nincs megoldás. Az előírás szerint, minden hozzánk látogató vendégnek meg kell adnia az adatait, és azt két hétig meg kell őrizzük, amit ellenőrzésen be is kell mutatnunk. Nyilván érhető, hogy ez sok házas, párkapcsolatban élő vagy épp befolyásos személyt eltántorít az eddig rendszeres heti programjától…
magyar hirdetőnk Svájcban

Őszintén szólva nem egyszerű a döntés, mivel aki eddig is ebből élt, annak most nagyobb szüksége van a bevételére mint valaha, hiszen nincsenek szabad munkahelyek, amire válthatna, tanulni pedig pénz nélkül nem lehet, főleg úgy, hogy minden számlát közben befizessen az ember…