A szextelefonos munka amelyben csak szavak vannak, és piszkos fantázia

Színház az egész, de mégis akkor az igazi, ha beleélem magam...

Szexfantázia, talán ez kell a legjobban a munkához

A szextelefonos munka sokak szemében csak megjátszás, egy színház, ahol a kezdéskor felgördül a függöny. Vannak felvonások, szünetek, de egyre sorakoznak fel egymás után a percek, amiből órák lesznek, ami bevételt hoznak, és jelentenek a szolgáltatónak, illetve ő saját magukat operátoroknak, vagy szexoperátoroknak mondják. Mint minden jó színházban itt is vannak minimalista, és vannak maximalista színésznők, és van egyre több fiú is, aki ezt a munkát választja. Egy nagy különbség van, itt minden egyes híváshoz, külön egyéniség, mondjuk úgy új díszlet kell. A szexfantázia így alap elvárás ebben a munkában, hiszen a szextelefonos munka pontosan erről szól, szavak játéka.

Az emberek felveszik a telefont, tárcsáznak, választanak, én ekkor jövök a képbe, és előadom mennyire fiatal, és szexi vagy rossz kislány vagyok...

A technika fejlődésével, nem tűnt el a szextelefonos munka, sőt újra virágkorát éli, sőt talán még jobb, és még izgalmasabb elemeket hoz be. Az izgalmas elemek egyáltalán nem csak a fiatal, most múltam 18, hanem sokkal több. Egyre több teret nyer a fekete, vagy BDSM erotikus munka is a szextelefonos világban, és egyre több hívet vonz magának.

szextelefonos munka ajánlatok lányoknak

Minden csak rajtam múlik, és a fantáziámon

Egész nap erotikus karaktereket kell kitalálnom, és azokkal játszani...
A szextelefonos munka semmi másról nem szól egyesek szemében, mint ez eltelt időről, és jövedelemről. természetesen ez is egy felfogás, ami nem minden esetben jó, hanem mondhatni egyenesen rossz ötlet, gondolat. Azok akik ezt a fajta erotikus munka fajtát végzik, dolgoznak benne, és sokat is szeretnének keresni vele kicsit többet tesznek bele.
Otthon dolgozom... nem egyenlő azzal, hogy pizsiben szaladgálok, hanem csinosan felöltözöm, kis smink, tűsarkú és így várom a hívásokat...
Sokak szemében a szextelefonos munka, valóban munka, és olyan munka amit beleéléssel, és sok sok fantáziával lehet csak végezni. Egyszerűen azért, mert csak hangban tudod közvetíteni azt amiről ez a műfaj szól.

A telefonálók 50%-a csak szimplán beszélgetni szeretne

A szextelefonos munkát végzők többsége, már aki bevallja, hogy ezt a munkát végzi azt mondja, hogy:
Csak beszélgetni szeretnének vele, és egyáltalán nem esik szó a szexről.
A szexoperátorok egyben egyrészt betöltenek egy pszichológusi pozíciót is, a telefonálók nagy része egyedül érzi magát, és csak egy kis beszélgetésre vágyik. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy a munka legfontosabb része az, hogy tudj, és akarj beszélgetni telefonálókkal, mindenről ami őket érdekli.

Az új trend, amit a vendégek kérnek

A telefonálók többsége, már Magyarországon is, és ezen belül Budapesten egyfajta nyitott gondolkodású BDSM erotika is érdekli. A BDSM egy mozaikszó, ami a szexuális életbe egyre jobban belekerül. A telefonálók így kipróbálják ezt a veszélyes erotikus műfajt úgy, hogy semmiféle veszélyes helyzetbe nem kerülnek.
magyarországi szextelefonos munka

Kellemes munkával jól telik az idő

Napi 4-6 óra sokszor elszalad, de volt, hogy elment 10 óra is...
A szextelefonos munkában a legfontosabb az idő, amit a telefonálókkal csevegsz. Természetesen nem az összekapcsolt vendégek száma, hanem a vendéggel eltöltött beszélgetési időnek van jó hatása a bevételre. Ehhez viszont el kell nyerni rövid időn belül azt, hogy képes legyen beszélgetni veled. Ehhez sok mindenre szükség van de:
Úgy kerültem bele, hogy egy idegen azt mondta a telefonomba, hogy rendkívül szexi hangom van...
Ez mindenképpen szükséges ahhoz, hogy milyen sokáig tudod vonalban tartani a telefonálót.

Szexi hangod van? Használd ki!

Gyere regisztrál a Red-Life.net oldalra, és tartozz te is a  40376 regisztrált tagunkhoz, akik erotikus munkát keresnek nálunk.
Ha biztosra szeretnél menni, akkor válaszd a nap hirdetését!