Masszőz, aki egy nagy ajándékot kapott az élettől, és mert változtatni az életén

Budapesti professzionális masszőz, aki továbblépett, és jól tette többszörösét keresi mint előtte

Az arany kezű masszőzlány aki mert változtatni sorsán

Professzionális erotikus masszőzlány akinek egy korábbi vendége szerint:

"Arany kezeket adott neked az élet..."

Budapesti gyógyfürdőben kezdett el dolgozni Ivett, akit nevezzünk most így, masszőzként dolgozott, és professzionális masszázst adott a fizető vendégeknek. Ivett fiatalos, de elmondása szerint nem fiatal. Az erotikus masszázs munka korábban biztos gondot okozott volna számára, de elmondása szerint:

Az élet egy olyan körhinta, amire néha érdemes beszállni...

Több bizonyítványt, oklevet, és számos kurzust végigcsinált, tanult, hogy a munkája során a lehető legtöbbet tudjon adni a vendégeknek. Soha nem gondolta akkoriban, hogy az életét egy vendége fogja megváltoztatni, olyan irányba, ami korábbi elveivel szöges ellentétben áll. Életkora viszont talán ennek is köszönhetően csak részben látszik a lányon.

Jó a genetikám, az elmúlt 30+ év nem hagyott sok nyomot rajtam...

Igazán szexi milfként kezdett bele egy új világba, mert mint mondja:

Tudom, hogy a erotikus masszázshoz fel kell nőni, de valamihez meg kell érni is...

A masszőz lány korábban Magyarország több helyén megfordult, mint masszőz lány. Több helyen dolgozott de soha nem gondolta volna, hogy ekkora változás vár rá az életben. A professzionális masszázs és az erotikus masszázs nem igazán áll távol egymástól, de mégis egy hatalmas változás, hiszen itt olyan területeket kell masszírozni, ami a professzionális masszázsban tabunak tekinthetők.

budapesti masszázs munka lányoknak

Az első lépések. Az "arany kezek" első használata

Még senkinek nem mertem ezt elmondani, hogy pontosan mi is történt, de most elmondom...

Az erotikus masszázs munkával foglalkozó lány, itt egy kicsit gondolkozni kezdett, de elkezdte mesélni a történetét, ami számára egy igazán sportos, izmos vendégével kezdődött. Mint mondja, talán ennek a jelnek köszönhette sorsának változását, ami egyébként mint mondja pozitívra sikerült. Visszatérve a vendég egy mondatot mondott a masszőz lánynak:

Ha én is örülök a szívességnek...

A masszőz először nem is gondolt bele, utána meg próbálta értelmezni a mondatot, ami a következő alkalomkor, ami két nappal ezután volt, ismét elhangzott a mondat, de ekkor:

Nem tudom miért, de valahogy ösztönösen, csak egyre gondoltam, hogy ezt kérheti a vendégem...

A vendég természetesen erre gondolt, és a végén ő mondta először neki azt, hogy arany keze van. Majd kicsit mosolyogva mondta:

Ezért nem kellett volna plusz pénzt adnia, mert szívesen csináltam, de jó érzés volt, hogy kaptam extra borravalót.

A vendég számtalanszor visszatért erotikus masszázsra, ahol már Ivettet kérte mindig.

Az élet nagy döntése, avagy sose késő változtatni

A régi munka új köntösbe, extrákkal, számomra ezt jelenti

A vendég hatására először Ivett elkezdett erotikus masszázs munka ajánlatok között keresgélni. Számos hellyel felvette a kapcsolatot, de így utólag elmondta, a Red-Life.net oldalon találta meg számára a megfelelő ajánlatot. Sokat nem gondolkodott, váltott, és számára a változás sikert hozott.

Sokban nem különbözik a munkám, csak a vendégeim sokkal, de sokkal elégedettebbek...

A lány korábbi munkája is tetszett neki, mert sok pozitív visszajelzést kapott ott is, de az erotikus masszázs munkájában sokkal közvetlenebbek a visszajelzések arról, hogy munkáját milyen jól végzi. Természetesen a vendégek hálája itt jóval magasabb összegben is mérhető, annak ellenére, hogy Ivett már nem fiatal, bár egy lány mindig 20 éves marad.

test

Édes álom erotikus masszázs munka, ahol mindent beborít a csokoládé

Kényeztető gyönyör egy álom masszázs munka nagy kakaótartalommal. A

2018-10-11  EROTIKUS MUNKA BLOG

magyarországi erotikus masszázs munka lányoknak

Újra a főváros Budapest

Sok nagyvárost végigjártam, de mindig is Budapest volt az ami számomra a legjobb.

Ivett mint elmondta számos vidéki nagyvárosban dolgozott, így Nyíregyháza és Győr között minden nagyobb városban dolgozott, és számos helyre folyamatosan visszahívják.

Megjelöltem egy célt, mit, de legfőképpen mit szeretnék elérni...

Ivett távolabbi tervei alapján, még annyi időt szeretne eltölteni az erotikus masszázs munkájával, hogy elegendő megtakarítása legyen ahhoz, hogy kényelmesen tudjon élni. Nincsenek nagyra törő tervei, csak annyi, hogy vidáman éljen.

Soha nem gondoltam volna, hogy egy egyszerű mondatnak fogom köszönni jelenlegi sokkal jobb életemet.

Neked is arany kezeid vannak?

Változtass te is az életeden, gyere és keress erotikus munkát a Red-Life.net oldalon, merj változtatni az életeden, mert a tied is jobb lesz. Tartozz te is a 94923 számú jelentkező közé, aki a Red-Life.net oldalon keres erotikus munkát.