Erotikus munka másodállásban a nevadai sivatagban, a férj jóváhagyásával

Bármennyire is furcsa, és sok mindent jelent az ügyvédi munka, mégis van aki másodállásként a jól bevált ősi mesterséget választja. Azt, hogy ki miért áll be szexmunkásnak, annak különböző magyarázatai vannak. Van aki anyagi megfontolásból, ebből van a legtöbb, és van akinek a maga az erotikus munka jelent többet mint az érte járó magas jövedelem.

Mit? Miért? Hogyan?

Az Egyesült Államok némely államában törvényesen lehet dolgozni erotikus munkát. A nevadai sivatagban így teljesen legális a szexmunka. Sokan egyéb államokból járnak ide, hogy a fizetésüket itt egészítsék ki. Katherine Sears, a 30 éves amerikai ügyvédnő is egy furcsa hobbit, vagy szórakozást választott magának, mégpedig azt, hogy szexmunkásként dolgozik másodállásban. Amerika egyik olyan állama Nevada, ahol teljesen törvényes a szexmunka, a szerencsejáték, és az ezekhez tartozó bordélyházak és casinok.

Enyhíteni szeretném a szexmunkát övező negatív attitűdöket

Az ügyvédnő nem egyszer vállalt másodállást Nevadában, ahova többször is visszajárósként ment dolgozni. Elsőre bevállalt egy hosszabb termint, amit azóta számos hasonló hosszúságú, 3 hetes termin követett.

amerikai erotikus munka lányoknak

3 hét - 55 ezer $

Imádom a szexet, a pénz is jó, de nem elsődleges.

Katherine sokaknak elmondta már, és folyamatosan hangsúlyozza, hogy számára nem a pénz az elsődleges, bár igaz, hogy a pénz is elég csábító, hiszen a Nevadában eltöltött 3 hét alatt 55 ezer $ keress, ami kb. 16 millió forint is megkeres, és van amikor többet, hanem elsősorban őt a szexmunkában a szex rész köti le.

Egy vendég egy óra

Számomra a szex résznek van csak értelme, ezért csak egy órás vendégeket vállalok.

A három eltöltött hetet végigdolgozza, azaz igazi szexmunkásként a szexre koncentrál. Elmondásai alapján napi minimum 10 vendég nyit be hozzá, és mindegyik elégedetten távozik.

Csak kölcsönös beleegyezés után szexelek a vendéggel, így megválogatom azt, hogy kivel vagyok.

Katherine a szexmunkában a munkát látja, nem többet, talán ez sikerének a kulcsa. Azonban van lehetősége önállóan dönteni. Szerinte és férje szerint is az erotikus munka:

Az erotikus munkára mindketten úgy tekintünk, mint bármilyen másik munkára. 

nevadai erotikus munka lányoknak

Katherine erotikus munkáját, nyitottan végzi, amiről egy sajátos hitvallással állt elő: 

Azt hiszem, sok ember úgy ítéli el az erotikus munkát, hogy nem is tudják pontosan, mit ítélnek el. A szexmunkások emberek. Többen közülük a legjobb emberek, akiket ismerek. A társadalom mégis lealacsonyítja a szexuálisan nyitott nőket. Megvan a véleményük arról, hogy milyennek kellene lenned, és ha nem olyan vagy, azt gondolják, rossz ember vagy. Azt hiszem, nagyon sokat kellene fejlődnünk ezen a téren.

Te is hasonlóan vélekedsz, és szeretnéd te is megváltoztatni az emberek előítéletét?

Gyere regisztrálj a Red-Life.net oldalra, és tartozz a 41173 számú regisztrált taghoz aki itt keress erotikus munkát.