Erotikus munka és a jól megválasztott hajszín kapcsolata, avagy kívülről legyek szőke?

Rangsort még mindig a szőke vezeti... Sokak szerint egy jól megválasztott szín mindent visz...

Mi az a szín ami a legjobb? vagy inkább melyik színnel várható a legtöbb bevétel

Az erotikus munka minden szegmense apróságoknak tűnnek, de egy jól megválasztott hajszín, egy ápolt kéz, egy apró ékszer ami egyben öltöztet, apróságok, de ezen apróságok halmaza teszi egy szexmunkást azzá ami. Magyarországon, hasonlóan Európa többi országában dolgozó lányokhoz, egyre többet adnak a külső részletekre, amik egységet alkotva nagyobb, magasabb összegű bevételt jelent. Sokan a szexmunkások közül esküsznek egy adott összhangra, mondjuk úgy titkos receptre, amit féltve őriznek, hogy ezzel is egyedi imázst szerezzenek maguknak. Az ilyen és ehhez hasonló dolgokat a korábban, vagy jelenleg is escort lányként is dolgozó lányoktól maradt vissza. Bár sok esetben a nagyon vékony vonal mellett működik eme két erotikus világ, de van amikor ez sokkal nagyobb, sőt mondhatni hatalmas különbségeket is rejt.

A szőkeség ára? Avagy a szőkék vagy a barnák keresnek többet?

A barna hajú lányok véleménye alapján:

A szőkéket jobban keresik, de csak azon szőkéket akik jól is néznek ki.

A szőke hajú lányok szerint:

A kinézet a fontos, és ehhez kell a szőkeség is sok esetben, de az sem baj ha valaki barna, ha jól néz ki.

A szexmunkában azok a lányok keresnek, kereshetnek jól akik nem csak egy valamiben jók, szőkék, hanem tudnak egy egészet alkotni. Ehhez kell egy jó alak, vagy igazán formás alak, hiszen vannak akik éppen a husis lányokat keresik, de számukra is fontos a gömbölyű forma, és ehhez párosítanak még egy két dolgot, egy szuper sminket, vagy egyéb hasonló kiegészítőt.

erotikus munka lányoknak

A vendégek szemében a szőke és hosszú haj a legjobb

Bár egyes esetekben ténylegesen fontos a rövid haj, de az erotikus munkában és ehhez kapcsolódóan a nőiességet mi sem mutathatná meg jobban, mint egy hosszú haj. A szexmunkások sokat adnak külsejükre, és ezek közül is talán a legtöbbet a szép hajra.

Egészséges szép hosszú haj, ennyi elég is, ha az arc nem is látszik, vagy takarva van, a haj sok mindent elárul...

Az erotikus munkával foglalkozók haja sok mindenről árulkodik, így egy igényes hajkorona, amit nem csak ritkán lát fodrász, egészséges és látványos. A vendégek választását ez nagyban befolyásolja, természetesen a szín is fontos, hiszen vannak olyan országok mint az Arab Emírségek ahol még mindig nagy keletje van a valódi szőke lányoknak.

Hűvös angliai lányoknál a barna szín vezeti a sort

Anglia, esős, hideg és nyirkos lehet pont ezért itt a barna lányoknak van nagyobb sikere.

Az angliai szexmunkások sorra festették be hajukat szőke színre, és próbáltak versenyre kelni a más országokból, elsősorban Norvégiából, Dániából, Svédországból vagy éppen Finnországból származó szőke lányokkal, de az angolok megmaradtak a barna lányoknál, mint ahogy a spanyolországi lányok is visszatértek a szépen ápolt barna fürjeikhez.

szex munka lányoknak magyarországon

Belül barna kívül szőke?

Charles Darwin: A szőke nők sikertelenségük miatt, egyszer csak majd eltűnnek a Föld színéről...

A Darwin-i elmélet szerint ez vár a szőke nőkre, bár akkoriban még nem igen voltak hajfestegetések, és akik meg festették, azok akkor is az ősi szakmában dolgoztak, szexmunkával foglalkoztak, és mint most is, és akkor is elég jó bevételük volt belőle, hiszen a férfiak akkor is és most is valami miatt, vagy is inkább nagyobb szexualitást remélnek egy szőke nőtől mint egy barnától.

Angliai kutatások szerint: A pasik buknak a szőkékre, de inkább csak szexre kellenek, mint feleségnek

A szexmunkával foglalkozók ezt a kutatást máshogy látják: 

Azóta sikeresek, amióta szőkére festették a hajukat...

Szőke, barna vagy akár fekete vagy? A Red-Life.net oldalon biztosan találsz erotikus munkát magadnak te is, hiszen a 40375 regisztrált tagunk sem mind szőke, barna vagy fekete.