A Raiffeisen Bank vezetőjeként számolt el szinte mindent üzleti kiadásként Pierin Vincenz

Nem volt szívbajos a volt svájci bank igazgató, hiszen a minden napos sztriptíz bár látogatásaitól kezdve a Tinder randik költségéig mindent elszámolt kiadásként, vagyis üzleti költségként - így csökkentve az adó alapját. Össze is jött 280.000 dollárnyi kiadás, aminek reméljük nagy része a magyar erotikus munkát végzők zsebébe is került. 

Pierin Vincenz ügyében jelenleg bíróság vizsgálódik...

Nem ismert határokat, hiszen a Tinder randik vacsoraszámláit is elszámolta, akár 760 dolláros kiadásokat, mert ahogy ő fogalmazott: a partnere potenciális jelölt volt egy állásra. Többször használta a Tinder-t ilyen célra, persze szerinte a társkereső platform kiváló 'munkaközvetítő applikáció ' is...

Mondjuk a Tinderen sokan kínálják erotikus szolgáltatásaikat is, vagy épp sugarbaby-t játszanak...

A gyanusított ellen hirtelen meggazdagodás, csalás és helytelen gazdálkodás vádjával indított pert a zürichi bíróság. A vád szerint 2006 és 2017 között a Raiffeisen vezetőjeként visszaélt a bankár pozíciójával, titkos melléküzleteket is kötött. 

Vádlott társaival együtt a 65 éves férfi 77 millió dollárt fizethet vissza és akár 6 évre börtönbe is kerülhet. 

A férfi és 6 társa természetesen tagadja a vádakat, de a számlák sajnos egyértelmű bizonyítékoknak tűnnek. 

A vádak szerint az ex-bankigazgatót és egyik sztriptíztáncosnő „ismerősét” egy szálloda 4500 dollárra büntette, mert „masszív verekedés” után komolyan megrongálódott egy helyiség:)

Vajon mi történhetett?