Gömbölyű a sláger, a plus-size modellek egyre nagyobb sikere a modellkedésben

Mindig vannak új dolgok a nap alatt, de valahogy mindig ide tér vissza a körforgás...

Vékony vagy a gömbölyű erotikus modell?

Az erotikus fotómodellkedésben egyre népszerűbben a plus-size modellek képei, és ezzel egy időben szinte minden magára is adó magazin, egyre több teltebb modellt alkalmaz. A plus-size modellek képei pár évvel ezelött szinte bombaként robbantak az újságok, plakátok címlapjain. Az unalomig ismert vékony lányok egyre jobban háttérbe szorulnak.

Ízlések és pofonok különbözőek, de tapasztalatok szerint, a férfiak inkább a nőies nőket szeretik...

Nagyon is sokak szemében ez egy igenis kényes, és éppen ezért igaz téma is egyben, hiszen sok férfi bár soha nem mondja ki, ha csak nem kap rá felhatalmazást, igenis a férfiakat a gömbölyűség fogja meg. A plus-size modellek igenis felkavarják a férfiakat. Elsősorban azzal, hogy azon testrészeik amelyek a legjobban izgatják a férfiakat, igen is gömbölyűek.

Az eladási statisztikák szerint 40 és 60 százalékkal nőt az eladás a plus-size modelleknek köszönhetően.

Mára a gömbölyű sláger, a plus-size erotikus modellek pedig egyre keresettebbek a fotómodellek között, ezért egyre több lány gondolja azt, hogy ő is tökéleste modell lenne a plus-size modellek között.

plus-size erotikus modellkedés lányoknak

Hitek és tévhitek, avagy mi is a plus-size modell?

Akkor most mennyire is gömbölyű egy plus-size modell?

A kérdés bár költői, de mégsem ennyire egyszerű kérdés, hiszen ezt sok minden befolyásolja. Az erotikus modellkedés a plus-size kategóriában eléggé visszafogott, mert a plus-size modellek ruhamérete nem a felső kategória alsó részébe tartozik. A plus-size modellek ruhamérete 44 és 48 között van, és a modellek magassága is elsősorban 175 cm vagy magasabb. Plus-size modellként így sokkal gömbölyűbb az alak, de a magasság miatt sok esetben ez csak inkább teltség, mint igazi plus-size... Természetesen ezért vagy inkább ezért az igazán ebbe a körbe tartozó modellek nem sokan vannak, ezért számos modell naptára jó időre betelt.

Mi a legfontosabb a plus-size modelleknél?

Az arányosság a kulcsfogalom!

A legtöbb erotikus plus-size modell Németországban él dolgozik, de a világ számos országából származó lányok uralják eme kicsiny piacot. Az erotikus modellek kicsiny trükkje elsősorban az arányosságon van, a plusz kilók egy cseppet sem számítanak, egy formás cici, csípő vagy popsi sokkal fontosabb ebben a kategóriában.

A lányok egybehangzó véleménye szerint: Itt nem +2 kiló a lényeg, hanem inkább a a +2 cm...

Mindez annak köszönhető, hogy egy magasabb lány sokkal formásabb mint egy alacsonyabb, ez érvényes az erotikus fotózásra, de egy szexi fürdőruha bemutatóra is.

A plus-size csak egy egyszeri trend? Vagy időről időre visszatér?

Biztos, hogy visszatérő...

Az erotikus modellek és ezek között plus-size modellek szinte mindig visszatérnek, hiszen a nagyobb ruha forradalmak idején mindig visszatérnek időről időre, csak nem minden alkalommal kapnak nagy lehetőséget. A jég megtörőnek látszik, hiszen a mostani plus-size erotikus modellek már jó pár éve a címlapokon szerepelnek és helyet és teret nyertek maguknak. Mára nincs is olyan márka, ahol ne lenne ebbe a kategóriába tartozó modell.

plus-size erotikus fotó modellkedés lányoknakPlus-size nagyhatalom lehetünk?

Egyes hírek szerint a jelenlegi plus-size modellek között magyar lányok is vannak.

Magyarország mindig is híres volt a nőiesen telt lányairól, modelljeiről. A magyar lányok mindig is modell ipar egy nagy százalékát fedték le, ez nincs másként a plus-size modelleknél sem. A magyar lányok arányosak, van cicijük, van fenekük és adnak magukra, ezért kifutóra vagy címlapra teremtődtek, még plus-size méretben is.

A Red-Life erotikus munka hirdetőoldal a következőt tanácsolja: Ha úgy érzed hiányzik valami plus, pezsgés az életedből, és mindig vonzott ez erotikus munkák világa, valamint a fényűző életstílus, bízz magadban, és vágj bele és tartozz a 59537 jelentkező közé!