Kiderült Bea titka: erotikus munkából él Árpa Attila egyik kérője, a Nagy Ő egyik szereplője

Az eddig visszafogott, a kamerák előtt szende lányról Beáról kiderült, hogy a való életben egyáltalán nem szégyellős, sőt mi több az erotikus munka egy "szelídebb verziójával", online vetkőzéssel keresi a kenyerét.

Erotikus videói azóta már pornó oldalakra is felkerültek!

Bea korábban maga mesélt arról, hogy neki bizony van tartása, ezért nem volt még egyéjszakás kalandja egyetlen férfival sem. Ám mint naplivágra került, pénzért erotikus videókat és képeket kínál követőinek a világhálón.

Egyre több ismert személyről derül ki, hogy az erotikus munkának köszönhető vagyonuk...

A testéből élő camgirl lány azt nyilatkoza: Az élet úgy hozta, hogy vagy külföldön keresek álláslehetőséget, vagy pedig az itthoni keresetem egészítem ki. Egy barátnőm ajánlotta ezt a munkát. Eleinte nem hittem benne, de adtam neki egy esély!

Mint ahogy arról már korábban többször írtunk, az Onlyfans nyújtotta lehetőséget nagyon sokat használják ki, hiszen te döntöd el mennyit mutatsz magadból és mit válallsz a kamerán keresztül. Követőid számától függően pedig rengeteget tudsz vele keresni.

Korábbi celeb Onlyfans hírünket itt olvashatod:

test

Pikáns anya lánya szex videókkal töltik meg az Onlyfans oldalukat Charlie Sheen exneje és lánya

Charlie Sheen és Denise Richards még 2002-ben házasodtak össze, de négy év múlva el is

2022-10-29  EROTIKUS MUNKA BLOG

Bea is, mint sokan mások, előre meghatározott összegekért pózol a kamera előtt a neki fizető férdiaknak. Marilyn La Rose néven több platformon is megtalálható, így ezzel a hírrel biztosan sok új követőre tett szert.

A családja és a barátai is tudják, mivel egészíti ki a keresetét.

– Kezdetben nem mertem elmondani, de nagyon megszerettem, és úgy gondoltam, ha ki is tudódik, inkább tőlem hallják először! Természetesen mindannyian biztosítottak a támogatásukról – Mesélte a lány, aki már több éve keres ezzel a munkával egy kis plusz pénzt Arra azonban figyelt, hogy eleinte csak külföldön legyenek elérhetőek a tartalmai, ám mára ez már nem zavarja.

Természetesen számított rá, hogy kiderül majd a titka, ahogy erre rengeteg példa volt már a médiában, sőt, erre a műsorkészítők is figyelmeztették, ám ennek ellenére is vállalta A Nagy Ő-ben való szereplést, mert mindenképpen szerette volna megismerni Árpa Attilát.

Azt is megtudtuk, hogy bár a közvetlen környezetében nem, de ismeretlen emberek nagyon könnyen ítélkeznek felette, főleg arctalanul, ami nagyon fáj neki, de tudja, hogy nem tud vele mit kezdeni.

Bea arról is beszélt, milyen erotikus kéréseket szokott teljesíteni a férfiaknak az interneten.

Erről nagyon hosszasan tudnék mesélni! Minden ember más és más... Van, aki csak magányos és beszélgetni szeretne, van, akit a női test rejtelmei érdekelnek, stb... Általánosságban viszont elmondható, hogy sok ember életéből hiányzik a szenvedély, és ezeken a platformokon igyekszenek ezt a rést betölteni.

Válaszolt arra is, hogy anyagi szempontból mennyire éri meg az Onlyfans:

„Amikor elkezdtem, ez volt a legfontosabb szempont, ami motivált. Egyenesbe hozta az életem, senkitől nem függök anyagilag, a magam ura vagyok. Nagyon sok jó embert ismerhettem meg ezáltal, akikre már barátomként tekintek. És ha újra lehetne kezdeni az életet, miattuk újra ugyanezt azt utat választanám.”

Árpa Attila a műsor kezdetén lefektetett magában pár szabályt, például, hogy mik azok a kizáró okok, amelyek neki szóba se jöhetnek egy jelentkezőjénél. Legyen szó a felnőttfilmezésről vagy a dubajozásról, a színész leszögezte, hogy nem szeretné, ha a párja múltjában ilyesfajta sötét foltok lennének.