Meghosszabbítják a korlátozásokat Németországban, hogy megakadályozzák egy harmadik fertőzéshullám kialakulását

Jelenleg az üzletek, éttermek, kocsmák, színházak, operaházak és az erotikus munkahelyek, úgy mint az összes Laufhaus, erotikus stúdió, fkk club, eroscenter és night club is zárva tartanak.

Üres utcák és kirakatok országszerte... Ezzel tulajdonképp teljesen ellehetetlenítve a helyiek szórakozási lehetőségét, csak úgy, ahogy a magyar szexmunkások legális munkavégzését is.

  • Németországban a tömegközlekedésben és az üzletekben kötelező az orvosi maszkok, azaz KN95/N95 vagy FFP2-es maszkok viselése, de egyes tartományokban (pl. Bajorország) kizárólag az FFP2-es maszk elfogadott.
  • Valamint továbbra is kizárólag az egy háztartásban élők és maximum egy, a saját háztartáson kívül élő személy találkozhatnak.

A eredetileg február közepén/végén lejáró korlátozásokat egyelőre március 7-ig hosszabbítják meg (bár volt szó későbbi időpontról is), és csak akkor lazítják, ha 35 alá süllyed és tartósan, legalább három napon keresztül ezen a szinten marad a megelőző hét napon regisztrált új fertőződések százezer lakosra vetített száma. 

Ez a bizonyos szám jelenleg 68-on áll, alig egy hónapja pedig 130 felett volt. 

Rengetegen várnak a nyitásra, vannak akiknek pedig az ígérgetés nem elég, ezért kinyitottak.

Erről itt írtunk korábban:

test

A Red-Life oldalairól jól ismert Bunny Cubes ablakai - igaz csak rövid időre - újra kinyitottak

Sokan akik Erzsébetnél foglaltak termint, második családjukként tekintenek az itt dolgozókra,

2021-01-22  EROTIKUS MUNKA BLOG

Angela Merkel kancellár a tartományi kormányfőkkel folytatott megbeszélése után azt mondta, hogy a polgárok fegyelmezett magatartásával sikerült megfékezni a második hullámot, de elkezdődött a korábbiaknál jóval fertőzőképesebb új vírusváltozatok, különösen az először Nagy-Britanniában azonosított, B.1.1.7 jelzésű mutáció terjedése. 

Ezért a német kancellár szerint létfontosságú, hogy a következő hetekben minél inkább lecsökkentsék az új esetek számát, mert a fertőzési láncolatok feltárásával és megszakításával foglalkozó helyi egészségügyi hivatalok csak alacsony esetszám mellett tudják visszaszerezni az ellenőrzést a vírus terjedése felett.