Ukrán influenszerek álltak össze, meztelen képekkel eddig 265 millió forintot dobtak össze

Csinos, fiatal tartalomgyártók március óta folyamatos azon dolgoznak, hogy minél több pénzt gyűjhessenek erotikus fotókkal.

A háború kezdete óta azzal a céllal "árulják" az akt fotóikat, hogy így gyűjtsenek pénzt az Oroszország ellen folyó harcban részt vevő katonák számára. A csoport leginkább nőkből áll, de van köztük pár férfi is.

View this post on Instagram

A post shared by anasty (@evrlstng_winter)

Egy fiatal lány fejéből pattant ki az ötlet, a 23 éves Nastassia Nasko az ötletgazdája a TerOnlyFans-nak: a területvédelem + VIP tartalmairól híres, előfizetéses rendszerben működő oldal, az OnlyFans nevét boronálta össze.

Ezek a bátor fiatalok az elmúlt pár hónapban erotikus fotókkal több mint 265 millió forintnak megfelelő hrivnyát gyűjtöttek össze.

A kiindulás az volt, hogy Nasko a Twitteren próbált segíteni egy ismerősének kijutni Harkivból, még viccelődött is a gondolattal, hogy ha valaki segít, akkor küld neki egy erotikus tartalmú fotót...

Ő lepődött meg a legjobban amikor öt perccel később már 10 felhasználó is írt neki emiatt.

Ezután ismerősét biztonságban elszállították a városból, Nasko pedig betartva ígéretét egy aktot küldött a férfinak a segítségéért.

Ebből kiindulva döntött úgy a fiatal lány, hogy március 8-án, a nemzetközi nőnapon elindítja a TerOnlyFans nevű oldalt – mely a csoport tagjainak profiljait gyűjti össze egy helyen.

Az OnlyFanstől eltérően azonban ők nem fogadnak erotikus kéréseket.

„Mi nem szexmunkások vagyunk, mi a háborúra próbálunk pénzt gyűjteni” – tisztázta Nasko, valamint azt is elmondta, hogy az alkotók többsége Ukrajnában él, és többnyire önkéntesek, akik annak ellenére jelentkeztek segíteni, hogy nem rendelkeztek előzetes tapasztalattal.

Az alkotók közül 10 azonban rendelkezik korábbi erotikus munka tapasztalattal az olyan oldalak használatában, mint az OnlyFans. Összesen egyébként harmincnyolcan vannak, 35 nő és 3 férfi.

A meztelen képekkel gyűjtött pénzt az ukrajnai Területi Védelmi Erőknek továbbítják, és a háború előtt Kijevben élő, de eredetileg fehérorosz származású ötletgazda azt mondja, hogy amint véget ér a háború, ők is abbahagyják a meztelen fotók pénzért való árusítását.