Óvszer hamisítókat vettek őrizetbe a kínai rendőrök

Zugüzemben készítették a hamis óvszereket a kínai rendőrség által a napokban leleplezett csalók

Kína a hamisított termékek Mekkája, de már ezt is?

Az óvszerek hamisításával megszámlálhatatlan embert veszélyeztettek, és ennek az erotikus munkával foglalkozókat tették ki.
Kína a hamisított termékek országa, a világon nem készült annyi hamisított termék mint ebben az országban. A hamisítással embereket, családokat veszélyeztetnek!

A lebukás

A kínai rendőrség megvizsgáltatta és még a kínai minőségi elvárások alapján is silányak minősítették.  
A rendőrök arra lettek figyelmesek, hogy kínai internetes áruházban rendkívül alacsony áron értékesítették a hamis óvszereket. Az árusított hamis óvszerek ára annyira alacsony volt, hogy az eredeti boltban árult termék harminc, ötvenszer többe került.

A rajtaütés

Kína, Csöcsiang tartományban volt a csomagoló központ, ide érkeztek a hamis óvszerek csomagolásra amiket a rendőrség szerint Hopej és Honan tartományban készültek. Az eljáró, intézkedő hatóságok az átkutatott helyeken erősen kifogásolható higiéniai körülményeket talált.

Az intézkedés

A lefoglalt hamis óvszerek, összértéke megközelítőleg két milliárd forintnak felel meg.
Több mint félmillió doboz hamis óvszert foglaltak le a rendőrök, mindemellett a hamisítással foglalkozó banda tizenhét tagján is kattant a bilincs.

Figyelemfelhívás!

A hamis áruból szupermarketek polcaira, automatákba és szállodákba is került.
A hamis óvszerek boltokba, automatákba és szállodákba kerültek, ezen kívül számos vásárló, így bizonyára több erotikus munkával foglalkozó is rendelt, vásárolt a hamis termékekből, hiszen a hamis termékek neves, ismert márkanevek alatt készültek, és kerültek árusításra.
hamis kínai óvszerek

Az gumióvszer a kínai hamisítók nagy kedvence, kevés és silány anyag ami nagy hasznot hoz...

Kína, Honan tartományában rendkívül népszerű hamisított terméknek számít a gumióvszer. Itt 2014 óta több mint tíz esetet tártak fel és született büntetés az esetekben. A büntetési tétel maximum négy év volt.
A Red-life szeretné, hogy az erotikus munkával foglalkozókhoz is eljusson minden olyan információ és hír ami veszélyt hordozz. Érdemes tovább olvasni blogunkat, hogy a naprakész és fontos információkról ne maradj le.