Álom és valóság, avagy fiatal lány támogatóját keresi bőkezű úriember személyében

A megoldás egyszerű: Megtalálni a megfelelő sugardadyt egy idősebb, de annál gazdagabb partner személyében...

Csak ebből a a sugár álom? Vagy ennél sokkal bonyolultabb?

A támogatást kereső hirdetések sokasága egyre jobban az élet mindennapi részét képezik. Az új generáció, a fiatal, még hamvas fiatal lányok akik még nem tanulták meg összeegyeztetni a tanulást, a bulikat, szórakozást, a pénz szerzést. Sok fiatal lánynak, ha még tanulnak is mellette miből, és hogyan éljen meg a tanuló évei alatt, és persze az is, hogy miből tudjon bulizni. A sugarbaby élet megoldás lehet a problémára.

Egyszerűen nem lehet mindent egyszerre, dolgozni, tanulni, fiatal vagyok szórakozni szerettem volna...

Az új generáció sokkal több bulizást szeretne, és sokkal több, és magasabb igénye van olyan dolgokra ami a mindennapok kiadásait terhelik. Szeretik a szép dolgokat, ruhákat, cipőket és ajándékokkal meglepni magukat. Számos támogatót keresek hirdetés ennek a fedezésére kereső lány, akik még csak ennek élnek.

A napi kiadások magasak amit nem engedhetek meg magamnak...

A napi munkával, ami sok esetben részmunkaidős nem lehet annyit keresni, hogy mindezeket megengedhessem magamnak. Ekkor gondoltam először, hogy keresek magamnak egy bőkezű sugardadyt. 

sugarbaby támogatót keres

Sugardady a megoldás mindenre?

Tudtam milyen életet szeretnék élni, és ehhez csak egy úgy vezet ez számomra világossá vált.

Az új generáció akik már elszakadtak otthonról, vagy elszakadás határán vannak, egyre jobban szeretne függetlenné válni, és ennek megszerzése érdekében nem riad vissza semmitől. A támogatót keresek egy lehetséges megoldás arra, hogy a helyzetből kijutás legyen. A sugar kapcsolat azonban ennél sokkal bonyolultabb kapocs, mint sok sugarbaby elsőre gondolja. A kulcsa az egésznek az, hogy:

A sugarbabynek kell alkalmazkodni az ő sugardadyjéhez, és nem fordítva...

A sugarbabyk ezt a helyzetet szokták félreérteni, sok esetben ez vezet a kapcsolat megszűnéséhez is. A támogató kapcsolat egyben nem csak a támogatást értendő, hanem egy úgynevezett win-win kapcsolat.

test

7 ütős tipp ahhoz, hogy elérd a célod sugarbabyként

Tippek és jó tanácsok ahhoz, hogy sikeres sugarbaby legyél. Sugarbaby sikere abban rejlik, hogy a

2018-10-02  EROTIKUS MUNKA BLOG

Win-Win kapcsolat = Mindkét résztvevő fél győztes a kapcsolatban!

A win-win kapcsolat így egyben azt is jelenti, hogy mind a sugarbaby megkapja azt amit szeretne, és igen a sugardady is megkapja azt amire vágyik, ez sok esetben szexuális szolgáltatás.

Szórakozni együtt!

Nem kell szégyellnem magam, mert ez egy kölcsönös kapcsolat, ahol mindenki megkapja amit szeretne.

A támogatót keresek kapcsolatok mindegyike elsősorban szexkapcsolatra épül, azonban ez sokkal tovább is nőhet, mert a sugardadyk mára már nem csak pár röpke órát szeretnének eltölteni a sugarbabyvel, hanem napokat, heteket sőt a nyári szünetet egyben is akár.

A nyaram teljes felfrissülés volt, eljutottam Franciaországba és Olaszországba, és több hetet töltöttem el a sugardadymmel.

A sugar kapcsolat pontosan erről szól, megadni kötetlenül egymásnak azt amire vágyik, sem többet sem kevesebbet.

fiatal lány támogatót keres

Csere-bere avagy együtt töltött idő luxusért!

Nem vagyok szexmunkás, de szeretem ha fizetnek a társaságomért...

A támogatást nyújtó sokkal diszkrétebben tud eleget tenni annak, hogy a vele eltöltött időt meghálálja a sugarbabynek. Nem kell letennie az éjjeli szekrényre, vagy előre nem kell fizetnie, hiszen lehetősége van arra, hogy ajándék formájában, diszkréten átutalja a támogatásra szánt összeget. Ők a luxust adják, cserébe a velem töltött időért., mert nekem nem kell több.

A sugarbabyknek olyan élet adatik meg, amiről csak régebben álmodni tudtak csak.

Te is szeretnél bőkezű támogatót?

Ha szeretnél akkor ne késlekedj adj fel hirdetést a Red-Life.net oldalon, mert rád is vár egy jobb, luxus élet, vagy keresgélj a 2874 számú erotikus munka hirdetések között.