A fétisek egyszerűbb változatai nem okoznak kihívást az erotikus munkások számára

Az erotikus munkások szerint: A fétis ott kezdődik, amikor egy testrész vagy eszköz lesz a vágy tárgya.

Erotikus munkások és fétist kedvelő vendégek

A fétisek egy része mára már teljesen beleolvadt az erotikus munkával foglalkozók mindennapjaiba. Teljesen életszerű kép amikor egy szexmunkás gardróbjába számos erotikus segédeszközzel. Az egyszerű fétisek kiegészítői szinte bármik lehetnek elkezdve egy izgató fehérnemű vagy nyakkendő, van akit másféle fétisek vonzanak ők oda vannak paskolóért vagy kicsit durvább esetben nyakörvért, és ugyanakkor ott vannak akik nem a segédeszközök, vagy ruhaneműk rabjaivá váltak, ők az olyan egyszerű dolgokért vannak oda amiből soha nincs kettő egyforma. Igen ezek a szexmunkások egyes testrészei, így van aki a lábakért vagy egy gyönyörű fenékért, vagy éppen egy szép formájú ciciért ami nem is biztos, hogy piciciciért van oda, és persze a sor itt sokkal rövidebb.
Ahány ember, annyi ízlés és igény létezik ez mind belefér a szexualitásba 
Vannak úgynevezett egyszerűbb fétisek amik az erotikus munkások mindennapjainak szerves részévé váltak és vannak úgynevezett sötét, vagy inkább dark fétisek, amit sokan dark erotikus munkának neveznek, ilyen a BDSM is, és számos hasonló műfajú erotikus munka. Természetesen a dark erotikus munkának is sok híve és szolgáltatója van, sőt mondhatni a számuk egyre bővül. A BDSM erotikus munkáról itt találsz egy bővebb blog bejegyzést. Az egyszerű fétis erotikus munka sokkal lazább és kötetlenebb, és sok esetben csak éppen egy kicsit tér el a szokványos szexmunkától, de talán ez az a fűszer, pikantéria amit a vendég keres a mindennapokban, és talán pont ezt tudják megadni a sz erotikus munkával foglalkozók a vendégnek.
fétis erotikus munkák lányoknak

A fétis normális dolognak számít?

Van aki zokniban szereti, míg másnak éppen a csupasz lábujjak látványa kell és arra izgul
Ezen apró fétis dolgokat az erotikus munkások már szinte észre sem veszik, hacsak pont éppen nem tűnik fel számukra, vagy éppen ha egyéb ok miatt erre nagyobb hangsúlyt fektetnek. Ezen apróságok miatt nem lehetne kijelenteni azt, hogy ezen apróságok éppen fétisek vagy sem. A fétis pont olyan amilyet az ember megálmodott, vagy inkább elképzelt magának és ezzel tovább fokozza a vágyait. Természetesen vannak olyan egyszerűnek mondott fétisek amik biztosan beletartoznak a fétis kategóriába, ilyen a lábfétis vagy éppen az, hogy a szexmunkás viseljen álarcot az együttlét alatt. Apró fétisek közé sorolható a nyakkendővel megkötött kéz vagy éppen egy puha bilincs is.

Negatív élmények miatt kialakuló fétis

Amit én szeretek és tudok művelni a lábbal, azt bármelyik hölgy biztosan értékelni fogja...
Egyre többen vannak akik a szexuális életük az életükben bekövetkezett negatív hatás, kényszer miatt vállnak fétisfüggővé.
A vendégem ragaszkodott a teljes sötétséghez, és még egy kendővel a szemét is be kellett kötnöm.
Az ilyen és hasonló kérések az erotikus munkásokhoz nap mint nap érkeznek, sokszor ezt előre kiköti a vendég időpont egyeztetéskor. Ezen egyszerű fétis feladatokon a szexmunkások nem lepődnek meg, mint ahogy a lábfétisen sem. Sokak szemében a lábfétis igenis napi jelenség és csak az vezérli őket, hogy minél több és több női lábbal foglalkozzon. Foglalkozáson sokak igenis olyan kényeztetést értenek, mint simogatás, puszilgatás.
A felmérések szerint: A vendégek 60 százalékánál vannak ilyen vagy olyan apróbb kérések.
A felmérés Európa szinte összes országában hasonló százalékú eredményt hozott, így Magyarországon is ugyanez a helyzet.
fétis erotikus munka lányoknak

Nyakörv és paskoló

Magasabb beosztású, értelmiségi vendégeim sokszor kérik tőlem, hogy had legyenek a kiskutyáim és paskoljam el őket ha rosszak...
Számos felmérés foglalkozik azon kérdéssel miszerint az értelmiségi társalomban miért alakul ki jobban a fétisekhez vonzódás. A válasz már szinte senki számára nem egyszerű, de sokan azzal indokolják, hogy azon vendégek akik a valóságban irányítanak jobban szeretik a szexuális életben az alárendelt szerepeket. A vendégekben ilyenkor sok esetben többféle fétis is felszínre tör. Vannak olyan szexmunkások akik ezt egyfajta játéknak fogják fel, és a játékban sok minden megengedett.

Age play, avagy a beöltözéses fétis

A vendégeim sokasága bizonyíték arra, hogy szexi nővérkének öltözve vagyok a legvonzóbb...
Vannak a beöltözéses fétisnek avagy age playnek hódolnak, mint ahogy a többi fétis esetében itt is egy korábbi élmény, ami ebben esetben elsősorban pozitív hatással bír. Sokaknak vannak olyan vágyai, mint a diáklány matrózblúzban, vagy éppen egy szexi nővérke, és ne felejtsük ki a szexi titkárnőt sem. Számukra egy álom megvalósítása is egyben amit a szexmunkás megvalósít számukra.

Légy a vendégeid úrnője, és érd el a legféltettebb célodat.

A Red-Life.net oldalon 5344 erotikus munka ajánlat közül választhatsz, ami hozzásegít a céljaid eléréséhez.