Szex egy robottal a hosszú élet titka? Vagy inkább az igazi a jobb?

A szexrobotok megjelenése óta terjedőben van egyfajta gépesített szex kultusz, ami nem egyenlő az igazi szexmunkások munkájával

A szexmunkásoknak fel kell venni a kesztyűt a szexrobotok ellen?

Lehet e életszerű az, hogy szexbaba bordélyba találjuk meg a tökéletes ellazulást, vagy inkább az ősidők óta bevált erotikus munkával foglalkozót keresünk fel, aki hús és vér. Több álláspont is létezik erre a kérdésre, ami az adott szemszögből érthető, és kielégítő, de korántsem teljes, viszont elfogadható.

Lehet életszerű!

A szexbaba tervezői szerint a robot szerető, avagy szexbaba hosszú ideig tartó észbontó orgazmus élményhez juttatja hús és vér hozzá látogató partnerét, s a fiziológiai hatás még az élet meghosszabbításához is hozzájárulhat...

A tanulmány rámutat arra is, hogy a szexmunkáshoz járás nem ugyanazzal egyenlő mint egy szexbabához járás, mert míg a szexbaba ebben a formában is csak egy gép, ezért képes arra is akár, hogy hosszú órákon át tudjon a vendége kedvében járni, míg ugyanaz nem mondható el egy valódi szexmunkáról. A futuristák között jó néhányan voksolnak arra, hogy ezzel az emberi életet tökéletesebbé, simábbá lehet tenni, ami végső soron meghosszabbítja akár az életet is. A mérnökök egy újfajta technológián is kísérleteznek, mégpedig azon, hogy az erotika különleges minőségű élményt adjon egy szexbabával.

erotikus munka budapesten lányoknak

Nem lehet életszerű!

Nem elképzelhető az, hogy a szexrobot túltegyen az igazin, mert sokak szerint az igazi az mégis többet tud.

A szexmunkás nem egyszerűen egy szexrobot, aki csak futószalagon, gépesítve végzi a feladatát, erotikus munkáját, hanem sokak szemében sokkal több, annyival több, hogy nem lehet egy egyszerű mondatban kifejezni. A jó erotikus munkával foglalkozó lány, egyben egy jó barát, akinek vállán kilehet sírni magunkat, elmondani legféltettebb titkunkat, és mindemellett türelmesen meghallgat, tanácsot ad, és még egy jó szexre is hajlandó.

A szexbabák elterjedése

A szexrobot nem merül ki annyiban, hogy az erényei jók és mindig kaphatók egy kis hancúrra vagy sokáig bírják...

Anglia, Svájc, Németország és még sok sok ország ahol folyamatosan nyílnak a szexbaba bordélyházak ahol szexbabákat kínálnak egyedi feltételekkel. Ebbe a sorba nemrég Magyarország is csatlakozott. Sokakat vonz a gépesített sex, hiszen ez még újdonság, ami tartalmaz egy kis csavart /a szó szoros értelmében is/, extrát, amit csak egy szexbaba adhat. Az egyedivé varázsolható szexbabák: Szőke? Barna? Fekete? avagy az egyedivé építhető szex munkások egy Budapesti szexbaba bordélyházban. De számos lehetőség van ami még felfedezhető.

magyarországi erotikus munka

A szexbabák előnyei vetekednek a szexmunkás értékeivel?

A szexbabák türelmesek, lelkesek és önzetlenek...

Az emberi értékeket szem előtt tartó vendégek szerint:

Kizárt, hogy egy anyacsavarhoz menjek el...

Számos érték van a szexrobotokban, de az emberi értékeket nem lehet felülmúlni. Az erotikus munka részét képezik a szexbabák, és a szexbordélyok is, de nem vetekedhetnek egyenlőre a hús-vér lányokkal.

Te vagy az, aki útját állja a robotoknak? Teszteld magad!

Gyere keress erotikus munkát a Red-Life.net oldalon te is, és csatlakozz te is 41855 számú taghoz, aki naponta böngészik a jobbnál jobb erotikus munka hirdetések között!