Popsi témában minden erotikus munkát végző lány egyfélére szavazna

Természetes, hogy az erotikus munkát végző lányoknak, nőknek fontos az ápoltság és a lehető legjobb kisugárzás és kinézet. Talán az egyik legfontosabb testrész számukra a popsi, ami nyilván az erotikus munka végéz közben használandó fotókon is előkelő helyen szerepel, illetve a vendégeknek is imponál egy feszes, formás fenék. 

De gustibus non est disputandum – annyit jelent, hogy ízlésben nincs vita... de a popsi kérdésben nagy az egyetértés!

Mennyire fontos testrész az erotikus, escort és masszázs munkában a popsi?

A popsi, bár néha csak az üléshez kell, valójában nagyon fontos testrésze az erotikus munkával foglalkozóknak. Nem véletlen tehát az sem, hogy a szexmunkások ezzel a testrészükkel foglalkoznak a legtöbbet. Számos fitness tevékenység, gyakorlat és edzést találtak ki arra, hogy a lehető legkerekebb legyen. A kerekség azonban nem minden, fontos az is, hogy kemény is legyen, mert együtt igazán az, amit a férfi vendégek sokasága keres egy egy budapesti szexmunkában.

A magyarországi helyzet popsi témában, kiemelkedően pozitív 2019-ben

magyarországi erotikus munkások többsége egyetért abban, hogy kerek legyen és feszes. A popsi kérdés elsősorban genetikai kérdés, és sokaknak nem adatott meg ez a helyzet, hiszen amennyi szexmunkás, szinte annyiféle popsi is létezik. A szexmunkában napjaink őrülete miatt.

A vendégek elsőre ezt a testrészt fürkészik...

Egyre nagyobb hangsúlyt kell fordítani erre a testrészre, mert ezen sok minden múlhat, és nem elhanyagolhatóan, a szexmunkában is kiemelten számít.

magyarországi szexmunka lányoknak

Szexmunkás és a popsi?

Megéri ennyi időt és energiát fordítani arra, hogy megfelelő legyen?

A válasz egyértelműen: IGEN

Számos tanulmány szól erről a világ több sarkában is, hogy a szexmunkásoknak ez az egyik, ha nem a legnagyobb fegyvere napjainkban az erotikus munkában.

Íme néhány ország tanulmánya popsi témában:

Anglia:

Angliában a megkérdezett férfiak döntő többségének érdeklődését a sokkal inkább a nagyobb kerek popsijú, homokóra alkatú nők keltik fel.

Franciaország:

Franciaország, mint sok mindent, ezt is kissé máshogy látja a francia férfiak többsége, de nem annyira mint képzelnénk, mert ők a finoman izmos, sportosan kerek női fenék hívei.

Németország:

A németországi erotikus munkában, talán a legjobb helyezéssel bír az átlagnál nagyobb, elég erős és széles popsi a férfiak szemében, mert ők ennek a formának a hívei.

Összegzés:

Bármennyire is formabontó, de mégis igaznak tűnik az állítás, hogy feszes és kerek az igazi, csak pár apró dologban van különbség. A tudósok egyet értenek abban, hogy a kerek popsit elsősorban a szexuális tartalma miatt, és persze az ősi szaporodási ösztön miatt választják a férfiak. 

magyarországi erotikus munka lányoknak

Mert ilyen a legszebb fenék

Terjedelmesebb popsi, magasabb bevétel...

Az utóbbi években mintha kezdene divatba jönni a nagyobb női fenék, és amint azt az erotikus munkával foglalkozó lányok napról napra megtapasztal, hiszen a vendégek sorra az ilyen idommal megáldott lányokat keresik.

Legyen kerek az a fenék, de inkább legyen rajta némi felesleg, hogy mozogjon is...

Jelenleg a szexmunkások körében a sportos, ámde nőiesen kerekded forma az uralkodó, mert mondhatni ez a hivatalos fenékideál.

A Red-Life.net oldalon számos erotikus munka hirdetés közül tudsz választani, amivel magas kereset érhető el. 41274 ennyi regisztrált tagja van a Red-Life.net közösségének, tartozz közénk te is!