"Maszkot fel - ruhát le" partyval indított a vírus után egy amerikai night club - újraindultak a táncos munkák

  

A "The Den Gentlemen's Club" erős kezdéssel indult újra: több tucat szinte meztelen sztipríz táncos lány a színpadon, minden rúd tele, miközben DJ szórakoztatja a közönséget és a vendégek szórják a pénzt a színpadra. Eddig pontosan ugyanúgy történik minden, mint akármelyik másik este a vidéki sztriptíz klubban, a Colorado-Wyoming határon, egy figyelemre méltó kivétellel.. Míg a táncosok alig viselnek ruhát, mindegyik lányon arcmaszk van.

Néhányan sima kendőt viselnek, van akin orvosi maszk van, de olyat is látni akinek az arcmaszkja olyan, mintha csak egy építkezésről emelték volna el.. Furcsa látvány mindenesetre a falatnyi fehérneműkhöz az arcmaszk mint kiegészítő. 

test

5 híresség akik sztriptíz táncosnőként kezdték pályafutásokat és nem bánták meg

5 híresség aki nem szégyenlik azt, hogy sztriptíz táncosok voltak. A hírességek

2019-06-05  EROTIKUS MUNKA BLOG

Azonban a koronavírus idején az állam szabályait be kell tartani, így minden nő akinek táncos munkája van, maszkban dolgozik. Cleo, az egyik itt dolgozó lány számára ez a 22 dollár az első jövedelem, amit hetek óta keresett. 

"Úgy érzem, hogy a sminkem is leizzad ettől a maszktól" - tette hozzá halkan Cleo, majd felnézett, ahogy a zene megváltozott. Ó, ez az én dalom. Mennem kell."

Azért volt lehetséges ennek az éjszakai bárnak a nyitása, mivel Wyomingban nagyon kevés koronavírusos eset fordult elő, ezért az állami egészségügyi tisztviselők pénteken engedték a legtöbb vállalkozás újbóli megnyitását, ideértve az ülőhelyeket kínáló éttermeket és bárokat is, így a The Den engedéllyel rendelkezik. 

Míg az ország többi bárja és étterme lassan újból megnyílik a szigorú távolságtartási- és biztonsági protokollokkal, a Wyoming-i létesítmények lazább megközelítést alkalmaznak, nagyrészt az itt széles körben elterjedt vélemény alapján, miszerint a koronavírus inkább egy városi betegség, amely csak az idősek otthonában terjed. A sztriptízbárban mindenütt megtalálható a kézfertőtlenítő - a vendégeknek és lányoknak egyaránt - mivel a táncos lányoknál sok készpénz cserélődik.

Az erotikus munkahelyek lassan de biztosan újranyitnak, szigorúbb szabályok betartásával

Az amerikai erotikus klub tulajdonosa azt mondja, hogy nem érzi magát teljesen biztonságban az újbóli nyitásnál, de tudta, hogy nem volt más választása, mint hogy megnyisson, nem beszélve arról, hogy aggódott a táncos lányok miatt is.

A táncosok azt mondták, hogy nagyon hiányzott a bevételük - jó éjszakánként többet tudnak keresni, mint 1000 dollár -, és ugyanakkor a többiek is hiányoztak nekik, akikkel együtt végeznek táncos munkát. Ebben az amerikai sztriptíz bárban kb. 25 lány dolgozik állandóan.

Neked mi a véleményed a nyitásról és annak módjáról? Szívesen vállalnád a maszkos erotikus munkát, ha visszatérhetne a régi bevételed?